2024. június 29. 18:00
Svájc
Olaszország
Olympiastadion Nyolcaddöntő
2024. június 29. 21:00
Németország
Dánia

Bántalmazták Szerencs polgármesterét, feljelentést tett

2024.06.09. 18:06

„Megmondom őszintén, hogy sok aljasságot át kellett élnem az elmúlt hónapokban, arra azonban nem gondoltam álmomban sem, ami ma délelőtt történt velem” – írta Nyiri Tibor.

Hozzátette, szerinte ellenfelei bosszút akartak állni amiatt, hogy öt évvel ezelőtt elveszítették a települést, és a voksolás napján „tettlegességig fajult a választás tisztaságát veszélyeztető akciójuk”.

Aktivistáink a Rákóczi-várban lévő szavazókörök környékén figyeltek fel emberek csoportos autóztatására. Miután tudomást szereztem erről, többen az egyik csapat után mentünk. A Takta utcán értük be őket, és fényképfelvételt készítettünk. Ezt követte részükről a megfélemlítés, hangoskodás, a kocsik rugdosása, majd engem is megütöttek

– írta Nyiri Tibor.

A bejegyzés végén azt is közölte, hogy rendőrségi feljelentést tettek, „de ezzel az ügynek és a mai szavazásnak még nincs vége!”.

Szerencsen már a választás előtt is állt a bál, akkor viszont épp Nyiri Tiborékat vádolták költségvetési csalással.

Június 9. történelmi nap, hiszen első alkalommal tartják egy időben az önkormányzati és az európai parlamenti választásokat. Kövesse az eseményeket az Index percről percre tudósításában. Böngéssze az Index választási mellékletét, amelyben mindent megtalál az önkormányzati és az európai parlamenti választásokról! Cikkek, felmérések, kisokos, jelöltek – egy helyen a legfontosabb információk. A voksolás napján keresse nálunk a részvételi adatokat, az eredményeket térképekkel és mandátumokkal, valamint kövesse az este hét órakor kezdődő stúdióbeszélgetésünket, amelyben helyszíni bejelentkezésekkel és szakértők elemzéseivel várjuk önöket!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport