2024. június 26. 18:00
Szlovákia 1
Románia 1
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna 0
Belgium 0
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Bayer Zsolt: Cipőkanállal meg fogja nyerni Karácsony Gergely

2024.06.09. 19:30
Bayer Zsolt kormánypárti publicista a Fidesz–KNDP eredményváróján elmondta, hogy a mai választásokon győzelemre számít, bár azt is megjegyezte, hogy a fővárosért való küzdelemben szerinte, ha kicsivel is, de Karácsony Gergely győz.

A választások kimeneteléről kérdezte lapunk a kormánypártok eredményváróján Bayer Zsoltot. A kormánypárti publicista elmondta, hogy összességében győzelemre számít, és szerinte a Fidesz 12 mandátumnál biztosan nem szerez kevesebbet az EP-választáson.

Mindig, mikor magas a részvétel, akkor elindulnak a találgatások. Volt már rekordrészvétel, amikor Karácsony Gergely 7 órakor óva intette az akkori köztársasági elnököt, hogy kormánymegbízást adjon, és bármit aláírjon ezentúl, aztán két óra múlva rettenetesen szomorú arccal ült

– mondta. Hozzátette, hogy „most is van rekordrészvétel, és majd meglátjuk, hogy ki fog rettenetesen szomorú arccal ülni”.

Karácsony Gergely és Vitézy Dávid küzdelméről azt jegyezte meg, hogy szerinte „cipőkanállal meg fogja nyerni Karácsony Gergely”, de nem lesz közgyűlési többsége. 

Bayer Zsolt azt is elmondta, hogy az EP-választáson komoly sikerre számítanak.

Június 9. történelmi nap, hiszen első alkalommal tartják egy időben az önkormányzati és az európai parlamenti választásokat. Kövesse az eseményeket az Index percről percre tudósításában. Böngéssze az Index választási mellékletét, amelyben mindent megtalál az önkormányzati és az európai parlamenti választásokról! Cikkek, felmérések, kisokos, jelöltek – egy helyen a legfontosabb információk. A voksolás napján keresse nálunk a részvételi adatokat, az eredményeket térképekkel és mandátumokkal, valamint kövesse az este hét órakor kezdődő stúdióbeszélgetésünket, amelyben helyszíni bejelentkezésekkel és szakértők elemzéseivel várjuk önöket!