Tarlós: fénymarhaság a dugódíjas BKV

2010.04.21. 10:41 Módosítva: 2010.04.21. 21:42

A szocialisták életének fénymarhasága lenne Horváth Csaba kezdeményezése, miszerint a dugódíjjal ingyenessé tennék a közösségi közlekedést, jelentette ki a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Lendvai Ildikó egy szép, fekete asszony, és általában szívesen egyetértek vele, de ebben nem – jelentette ki Tarlós István a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában annak kapcsán, hogy a szocialisták elnöke nemrég azt kommunikálta: a Fidesz meg akarja szüntetni a kerületeket.

Tarlós hangsúlyozta: számtalanszor cáfolták, hogy ilyen tervük lenne. Kósa Lajos debreceni polgármesterrel több tervet is kidolgoztak a főváros és a kerületek viszonyának átalakítására, ezek közül azonban még egy mellett sem kötelezte el magát a Fidesz.

Az, hogy kerületeket akarunk megszüntetni, valakinek a lázálma a választások előtti utolsó napokban, mosolyogni kell rajta – szögezte le a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Beszélt arról is: a szocialisták életének fénymarhasága lenne Horváth Csaba kezdeményezése, miszerint a dugódíjjal ingyenessé tennék a közösségi közlekedést.