Orbán elment Tarlós szülinapi bulijára

2018.05.29. 13:48

Információink szerint Orbán Viktor meglepetésszerűen ellátogatott a hétvégén a Tarlós István főpolgármester 70. születésnapjára rendezett partira. A miniszterelnökkel tartott Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és ott volt Kásler Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere is.

Megkeresésünket Tarlós csodálkozva fogadta, és hozzátette, nem cáfolja a hírt. Majd kijelentette, hogy ez egy magánjellegű rendezvény volt, és hozzátette azt is, hogy nem közpénzből.

A miniszterelnök a gesztussal valószínűleg nyomatékosítani akarta szándékát, amiről a napokban beszámoltunk, miszerint felkérte Tarlóst, induljon el jövőre is a főpolgármesteri székért.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla