Árpád
-2 °C
4 °C

Baleset miatt dugó a Keletinél

2007.10.19. 10:23
Biciklist gázolt egy teherautó a Keleti pályaudvar közelében, a kerékpáros a jármű hátsó kerekei alá szorult. Ahhoz, hogy kiszabadítsák, az autót fel kellett emelni. A férfi nem élte túl a balesetet. A Thököly út Keleti felé vezető oldalát lezárták.

Komoly torlódás alakult ki a Keleti pályaudvar környékén, miután a Thököly és Stefánia út kereszteződésében halálos balest történt pénteken délelőtt. Egy billenőkocsis teherautó elgázolt egy biciklist úgy, hogy a kerékpáros a jármű hátsó kerekei alá szorult.

A tűzoltók csak úgy tudták kiszabadítani onnan, hogy megemelték a teherautót, a férfi azonban nem élte túl a balesetet, mondta el Kis-Guczi Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság sajtóügyeletese.

Hozzátette, a műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták a Thököly út Keleti pályaudvar felé vezető oldalát.

Egy szemtanú elmondása szerint a teherautó a Stefánia úton, párhuzamosan haladt a bicikliúton közlekedő kerékpárossal, majd jobbra, a Thököly útra fordult, és nem adta meg az elsőbbséget a továbbra is egyenesen, zöldön áthaladó biciklisnek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?