Erzsébet
1 °C
4 °C

Októberig marad a káosz a Keletinél

2008.07.16. 11:15
További hónapokra, várhatóan október közepéig meghosszabbítják a jelenlegi, négy hónapja bevezetett forgalmi rendet a Baross téren.

Tájékoztatás szerint a Főpolgármesteri Kabinet döntésével március 15-vel négy hónapra vezették be a jelenlegi forgalmi rendet a 4-es metró majdani állomása, fordító alagútja és egy csatorna építésének munkálatai miatt.

A 4-es metró Keleti pályaudvari állomásának építése tavaly óta tart, nemrég fejeződött be a résfalak kialakítása. A meghosszabbított forgalomkorlátozás részeként szerdától továbbra is csak a BKV-buszok és a megkülönböztető jelzést használó járművek hajthatnak be a Thököly út-Dózsa György úti kereszteződéstől a Thököly útra, a Keleti pályaudvar felé.

A Thököly utcát övező kisutcákban is megmarad az eredetileg négy hónapra kialakított forgalmi rend. A Rákóczi útról is csak a Kerepesi út irányába lehet továbbhaladni a Keleti pályaudvarnál. Az MTI információ szerint a metró és a csatornaépítési munkálatok zavartalan végzéséért várható, hogy október közepétől jövő év márciusáig ismét meghosszabbítják a jelenlegi forgalomkorlátozásokat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?