Adorján, Adrián
3 °C
8 °C

Demcsák: Megkönnyebbült és csalódott vagyok

2007.03.26. 22:48
Felkészületlenül érte a személye elleni támadások intenzitása Demcsák Zsuzsát, aki hétfőn visszalépett a kormányszóvivő feladattól. Demcsák az MTV Az este című műsorának adott interjúban további terveiről nem beszélt.

Megkönnyebbültem, a visszalépéssel olyan teher esett le az én és a családom válláról, amelyet már nehezen tudtunk vállalni, mondta Az estében Demcsák Zsuzsa. Az egykori modell és televíziós riporter hétfőn jelentette be, hogy nem vállalja a kormányszóvivői posztot.

Csalódott is vagyok, tette hozzá, mert azt reméltem, hogy a munkám alapján ítélnek majd meg. Mint elmondta, felkészületlenül érték a támadások, hiszen még az új munkájáról szóló megállapodás aláírása előtt nyilvánosságra került, hogy ő lesz a kormányszóvivő.

Demcsák elmondta, hogy új feladatára készülve részletesen átgondolták, hol lesz támadható. Nem is a támadások, hanem azok intenzitása volt meglepő, fogalmazott.

Megismételte, hogy óriási hiba volt részéről, amikor blogjában átgondolatlanul leírta gondolatait gyermeke bölcsődéjének kiválasztásáról, s arról, hogy gyermeke a legrosszabb szociális helyzetű csoportba került, ezért inkább másik intézményt keres.

Demcsák Zsuzsa további terveiről nem beszélt, csak annyit mondott, most szeretne több időt fordítani gyermekeire.