Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Belső felmérést tart a Fidesz

2008.03.18. 16:18
A sikeres népszavazási kampányt követően Kubatov Gábor pártigazgató és munkatársai helyi fideszes vezetőkkel értékeli jövő héttől a referendum tapasztalatait. Igyekeznek a végekre is eljutni, kritikát is várnak a helyiektől.

Hétfőtől pártfelmérésnek is felérő országos turnéra indul Kubatov Gábor pártigazgató, illetve a Fidesz kampányok másik technikai vezetője, Nyitrai Zsolt operatív igazgató, néhány munkatársukkal közösen. Az Index fideszes körökből úgy tudja, választókerületi elnökökkel, helyi- és országgyűlési képviselőkkel, helyi szervezeti vezetőkkel találkoznak majd, de a felmérésben részt vesznek a regionális koordinátorok is.

A belső országjárás célja, hogy megismerjék a helyi pártvezetők álláspontját a népszavazási kampányról, arról, hogy mivel elégedettek, mi az amiben változtatást szeretnének. A korteskedés során a párt önkéntesei kézbesítették Orbán Viktor pártelnök, illetve Tarlós Istvánnak, a népszavazás politikai irányítójának leveleit, később telefonon monitorzták, eljutott-e a küldemény a választókhoz.

A népszavazás eredményeit választókörzetenként is elemzik, ebből ugyanis leszürhető, ki hogyan dolgozott, hol kell esetlegesen erősíteni a szervezeten. Korábban beszámoltunk arról, hogy a népszavazási sikert részben a mára professzionálisan működő mozgósítási rendszernek tudták be.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!