Erzsébet
1 °C
4 °C

Vasárnap beindul a Hajrá Magyarország

Magyar Nemzet
2002.05.25. 13:42
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Makovecz Imre építész által vezetett Magyar Művészeti Akadémia budapesti székházában a létrehozandó polgári mozgalom szervezeti felépítéséről és terveiről tanácskozik nemzeti elkötelezettségű értelmiségiekkel - állítja szombati számában a Magyar Nemzet. Ezt követően várhatóan bejelentik a Silvio Berlusconi olasz kormányfő nevével fémjelzett Forza Italiához hasonló mozgalom megalakulását és döntenek az elnevezésről is.

Orbán Viktor csütörtökön a Sándor-palotában szólt arról: a jövőben lesznek nagyon nagy ünnepségek, továbbá - ha a helyzet úgy kívánja - közvetlen politikai akciók. A napilap információi szerint az első nagyszabású ünnepi rendezvényt augusztus 20-ra tervezi a megalakuló polgári mozgalom, hasonló tömegmegmozdulást szerveznek október 23-ra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?