2024. július 14. 21:00
Spanyolország
Anglia

Jimmy boncolása is a baleset tényét igazolta

2001.01.05. 12:39
Zámbó Jimmy csütörtöki boncolása igazolta azt a feltételezést, hogy a kedden elhunyt popsztár véletlen baleset áldozata lett, amikor saját fegyverével főbe lőtte magát - közölte az Index érdeklődésére Dézsi Mihály rendőrségi szóvivő.
Zámbó Jimmy hatósági boncolása azt az eddigi feltételezést támasztotta alá, hogy a Király baleset áldozata lett kedden, amikor önvédelmi fegyverével főbe lőtte saját magát - közölte az Index érdeklődésére Dézsi Mihály, a BRFK szóvivője. Tájékoztatása szerint ennek ellenére tovább folytatódik a vizsgálat, mely minden részletre kiterjedően tisztázza majd, hogyan következett be a tragédia.

A kakasra lőhetett Jimmy

Az Index úgy értesült, hogy a néhai sztárt a csepeli temetőben, nem pedig a XVI. kerületben helyezik végső nyugalomra. A család immár az időpontot is kitűzte: január 13-án, szombaton vehetnek búcsút rajongói a néhai Királytól. Az Indexnek pénteken több forrásból is megerősítették, hogy a rendőrségi nyilatkozatokban emlegetett ,,külső zavaró körülmény" mégis a szomszéd kakas hangos kukorékolása volt. Informátorunk szerint a popsztárt idegesítette a szomszédban hangoskodó szárnyas, ezért lőtt ki háza ablakán. Célja az lehetett, hogy elijessze a csendháborító baromfit.

Doszpot is nyomozott

Az is megerősítést nyert, hogy két lövést gázpisztolyból, kettőt pedig önvédelmi fegyveréből lőtt ki Zámbó Jimmy. A lőporpróbának minden jelenlévőt alávetettek, igaz, a rendőrség csak a mentősök megérkezése után érkezett a helyszínre. Információink szerint a tragédia helyszínét szemügyre vette Doszpot Péter, a BRFK életvédelmi alosztályának vezetője is, mivel azonban nem utalt idegenkezűségre semmilyen jel, a rendkívüli halálesetek csoportjához került az ügy. A vizsgálatok az előzetes jelzések szerint akár egy hónapig is elhúzódhatnak.