11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Nyilvánosan megtagadta Papát Kármán Irén

2007.06.26. 12:05
A Sándor Istvánhoz hasonló hiteltelenné vált tanúk ártottak a legtöbbet az olajügyeknek, jelentette ki kórházi ágyán Kármán Irén. A szombaton megvert újságíró egy éve még a volt rendőrrel közösen írt könyvet, de most már szóba se állnak egymással.

Gyanúba fogták Kármán Irén 16 éves fiát a rendőrök. Ezt a fiú sírva mesélte el anyjának a kórházban. Az újságírónő, mint mondta, nem nyomozó, így nem tudja, vajon belefér-e egy ilyen gyanúsítás a tények felderítésének folyamatába.

Kármán a Magyar Hírlapnak azt nyilatkozta, hogy megveretése helyszínén a rendőrök életszerűtlennek találták a vele történteket, később a fiát is gyanúba fogták.

Egy nyomozás elején a nyomozók párhuzamosan felállítják az összes lehetséges verziót. Így történhetett, hogy a vizsgálat elején szóba került az újságírónő fiának neve is.

Kármán a kórházból nyilatkozva Sándor "Papa" Istvánnal is vitába keveredett. A volt rendőr a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy hat hónapja elváltak útjaik Kármánnal, mert "Irén rossz tanácsadókra kezdett hallgatni".

Kármán elhatárolódott Sándor nyilatkozataitól. Mint mondta, közös könyvük megírása óta nincs kapcsolata a férfival, és szerinte Sándor István csak a médiaszereplés kedvéért nyilatkozik mindenkinek.

Kármán szerint az olajos ügyeknek legtöbbet a volt rendőrhöz hasonló, hiteltelenné vált tanúk ártottak, így ő Sándor István nyilatkozataival sem tud azonosulni.  • Hírek
  • Bankszámla