Irén, Írisz
-2 °C
8 °C

A Gerbeaud-ban találkozott Kulcsár és Rejtő

2005.10.05. 09:55
A milliárdos sikkasztással vádolt egykori bróker, Kulcsár Attila állítólag véletlenül futott össze a belvárosban korábbi főnökével, Rejtő E. Tiborral. Nem tudni miről beszélgettek, Kulcsár viccelődve azt mondta, hogy az időjárásról. Jogi akadálya nincs egy ilyen találkozásnak.
Kulcsár Attila, a K&H-ügy első rendű vádlottja kedden személyesen találkozott Rejtő E. Tiborral, a K&H Bank volt vezérigazgatójával. A Népszava úgy tudja, hogy a bróker-ügy két vádlottja véletlenül futott össze a Gerbeaud előtt. Nincs jogi akadálya annak, hogy két vádlott találkozzon.

A két férfi pár percre leült a cukrászda kávézójába, megittak egy kávét. A találkozóról a Blikk fotókat is közölt. Azt azonban egyik lap sem tudja, hogy a két vádlott miről beszélt.

Miután kávéjukat megitták, Kulcsár diétás kólát, Rejtő ásványvizet rendelt. A cech összesen 2320 forintra rúgott, amelyhez a volt bróker 500 forintnyi borravalót csapott hozzá – derítette ki a Blikk. Kulcsár Attila a riporternek azt mondta, hogy az „időjárásról beszélgetett Rejtő úrral”.

A cukrászda munkatársai azt is elárulták, hogy Kulcsár a brókerbotrány kirobbanása előtt szinte minden nap a Gerbeaud vendége volt.

Fordulat várható?

A Népszava úgy tudja, meglepő fordulatot is hozhatnak a jelenleg bírói szakban lévő K&H-ügy tárgyalása során annak a tőkepiaci szakértői véleménynek a megállapításai. A Népszava birtokába került iratban a banki vezetők mellett a K&H Equities könyvvizsgálója és a kiemelt ügyfelek felelősségére is felhívják a figyelmet.

15%
3990 Ft
3392 Ft
15%
3200 Ft
2720 Ft