Ivó, Milán
EUR 386,20 Ft
USD 366,94 Ft
5 °C
26 °C

Mikola sógornőjét is díjazták Siófokon

2001.10.10. 13:59
Mikola István sógornőjének is megköszönték áldozatos munkáját azon a múlt hét végi siófoki gógyszerész-kongresszuson, amelyen férje, a miniszter öccse két kitüntetést is átvehetett. A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége azért hálás Mikoláné Bartal Évának, mert tíz éven keresztül könyvelt a társaságnak. Az emléklap mellé egy nizzai utat is kapott ajándékba.
Nagy nap volt a Mikola család életében a múlt hét péntekje. A siofóki gyógyszerész-konferencián ugyanis nemcsak Mikola Bálint kapott két kitüntetést, hanem többek között felesége, Mikoláné Bartal Éva is emléklappal távozhatott. A rendezvény sajtófőnöke, fiuk, Mikola Gergely volt, a konferenciáról nem hiányozhatott Mikola István egészségügyi miniszter sem, aki több díjat is átadott.

Mikola Bálint két kitüntetéssel távozott

Mint ismeretes Mikola Bálint saját bátyjától, az egészségügyi tárca vezetőjétől vehette át a gyógyszerészeknek járó legrangosabb Batthyány-Strattmann László-díjat. Ezután a Magángyógyszerészek Országos Szövetségétől (MOSZ), aminek Mikola Bálint az alelnöke, a Gyógyszerészetért életműdíjat kapott. A miniszter sógornője, Mikoláné Bartal Éva is kitüntetett figyelmet kapott: a MOSZ-ban végzett tízéves "odaadó segítő munkáját" hálálták meg a rendezvényen.

Mikoláné utazhat Nizzába

Samu Antal, a szövetség elnöke az Indexnek elmondta, hogy Mikoláné egy évtizeden keresztül ingyen könyvelt a MOSZ-nak. A tárcavezető rokona idén már nem segít a társaságnak, eddigi munkáját egy emléklappal köszönték meg, amelyet maga Samu Antal adott át. Az emléklap mellé egy ajándék utazást is kapott: a jövő évi nizzai gyógyszerészeti kongresszuson való részvételét a szövetség állja.

A miniszter unokaöccse a rendezvény újságját szerkesztette

A siófoki rendezvény sajtófőnöke Mikola Gergely, az egészségügyi miniszter unokaöccse volt. A huszonnégy éves fiatalember cége, a Premier Kommunikációs Iroda Bt. nem csupán a médiát szolgálta ki, hanem a konferencia résztvevőit is. A cég szerkesztette a rendezvény hivatalos újságját.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek