Tomcat műpéniszt adna Bácsfinak

2005.03.12. 15:40
A hungarista népvezér, Szálasi Ferenc kivégzésének évfordulójára emlékeztek szombat délután a hungaristák a Magyar Zeneakadémia épületénél. Az eseményt kis híján megzavarta a Tomcat művésznevű blogger, aki egy hatalmas lila műpéniszt akart átadni Bácsfi Dianának, de a rendőrök lebeszélték róla.

A Zeneakadémia épületénél, ahol Szálasi halálos ítéletét annak idején kimondta a népbíróság délután három órakor kezdődött el a Magyar Jövő Csoport megemlékezése. A csoport tagjai egy "nagypéntek nélkül nincs feltámadás" feliratú koszorút helyeztek el az épület falánál, melyet később magukkal vittek.

Nem fojtják

A hungarista vezér kivégzésének évfordulójára rendezett megemlékezésen tudósítónk szerint öten vettek részt a kordonon belül. A kordonon kívül azonban mintegy 15 fiatal kamerákkal felszerelkezve rögzítette az eseményt.

 Bácsfi
Fotók: Barakonyi Szabolcs

A csoport vezetője, Bácsfi Diana felidézte Szálasi "kemény és büszke" életét és halálát, a nyilas kormány vezetőjének kivégzőit pedig tetteseknek nevezte. A Magyar Jövő Csoport vezetője megígérte közönségének, hogy nem fojtják beléjük a szót.

A Magyar Jövő Csoport vezetője a rendőrségen bejelentette az eseményt, melyet mintegy húsz rendőr biztosított. Januárban Szálasi születésének évfordulója alkalmából tartott volna megemlékezést a szervezet, de a rendőrség azt megakadályozta.

Kordonon kívül

A kordonon kívül feltűnt az IRC-s leszámolásáról elhíresült Tomcat művésznevű blogger, polgári nevén Polgár Tamás, kezében egy hatalmas lila műpénisszel, melyet a "nyilasok ellen érzett gyűlölete" jeléül szeretett volna átadni Bácsfi Dianának. A rendőrök azonban lebeszélték a bloggert az akcióról, mondván, hogyha rendzavarást okoz, akkor őrizetbe veszik.

Tomcat

Polgár Tamás közölte, nem tett le tervéről, a szexuális segédeszközt a közeljövőben eljuttatja a magát hungaristának tartó Magyar Jövő Csoport vezetőjének.  • Tippek
  • Biztosítás