Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Térképen a teljes választás

terkep nyito v3
2018.04.05. 12:11 Módosítva: 2018-04-05 12:11:27

Miközben van olyan párt, amelyik iPadekkel szereli fel vasárnap az imakommandóját, mások pedig helymeghatározáshoz kötött weboldallal reklámozzák az összefogást, az Index is megpróbál haladni a korral. Ráadásul párt- és platformsemlegesen.

amelyben jelenleg

  • az előző választás eredményeit böngészheti;
  • illetve megnézheti, hogy hol kit indítanak a pártok;
  • és azt is megmondjuk, hogy az adott választókerületben mik voltak a legfontosabb hírek, ki festette le a játszótér padjait, ki osztogatott körömpörköltet, és ki adott át egy még el sem készült úszóstadiont.

A választás napján itt találja majd

  • a részvételi arányokat választókerületekre bontva;
  • az országos listára és az egyéni jelöltekre leadott szavazatokat bemutató altérképeket;
  • de azt is megtudhatja, hogy mégis melyik választókerületbe kell mennie szavazni, elég csak rákeresnie a településre.
  • Esetleg megnézheti, hogy hol indulnak Szabó vezetéknevűek a választáson.

Este nyolctól

azután félpercenként frissülő adatokkal várjuk, és a feldolgozottság függvényében megmutatjuk,

  • hogy hol lehet már győztest hirdetni;
  • és hogy ki ülhet be a parlamentbe.

Ráadásul a legfontosabb információkért még csak nem is kell a választási aloldalra elmennie, hiszen az Index minden cikke felett ott virít majd az eredmény. Böngésszen tehát bármerre a francia művészfilmektől az űrbe fellőtt elektromos autókig, az ország sorsát meghatározó eredmények meg fogják találni.

A térkép az Index mobilapplikációjában is megtalálható, ahol a legfrissebb választási hírekért elég csupán egyet jobbra suhintani, mint kezdő Fruit Ninja-játékos a bónusz dinnyék előtt. Az applikáció a legfontosabb eredményekről push-üzenetet is fog küldeni, úgyhogy nyugodtan foglalkozhat mással vasárnap este, már ha van hozzá idege.

A térkép mellett, a választási alrovat részeként mindezt listába szerkesztve is megkapja, hogy akkor is jól értesült legyen, ha csak Edge van az erdő közepén vagy a pincében.

Mindezek mellett percről percre tudósítással meg élő Facebook és Youtube Live-val is készülünk, hogy tényleg telefonon megkapjon minden hírt, és mellé még a mi szakkommentárunkat is. Hogy együtt izgulhassuk végig, hogy mégis kire kell majd nagyon mérgesnek lennünk az elkövetkező négy évben.

Vagyis erre, a teljes térképet itt találja!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?