Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

Fogyatékos lányt kényszerítettek orális szexre

2005.04.13. 08:22
Videóra rögzítették egy amerikai középiskola diákjai, amint orális szexre kényszerítenek egy 16 éves fogyatékos diáklányt. Az iskola megpróbálta lebeszélni az apát, hogy az esetet jelentse a rendőrségnek.

Egy 16 éves fogyatékos lányt kényszerített orális szexre négy diák egy ohiói középiskola előadótermében az Egyesült Államokban, írja a Local6.

A hatóságok egyelőre vizsgálódnak a múlt hónapban történt, de csak most nyilvánosságra került ügyben, amiben még nem történt vádemelés, de a colombusi Mifflin középiskola négy diákját gyanúsítottként kezeli a rendőrség, az iskolaigazgatót és három helyettesét pedig felfüggesztették.

El akarták kerülni a felhajtást

Az iskola közleménye szerint a lányt legkevesebb két fiú kényszerítette arra, hogy orálisan elégítse ki őket, miközben egy harmadik diák lefilmezte az aktust. A felvételt legalább egy tucat diák nézte végig.

Az iskola dolgozói az eset után vérző szájjal találtak rá a sérült lányra, akinek értesítették az apját. Az apát arra figyelmeztette ezután az iskola, ne értesítse a rendőrséget, hogy elkerülhessék a média érdeklődését.

A lány az apa elmondása szerint fejlődésbeli rendellenességben szenved és súlyos beszédhibája van.