Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy házaspár az áldozatok között

2002.05.09. 22:05
Feltehetően a rendőrség első számú koronatanújának rokona a móri rablógyilkossági ügyben az a házaspár, akiket életveszélyes álapotban szállítottak kórházba. A férfi időközben belehalt sérüléseibe. A nyugdíjas nagypapa az RTL Klub Híradója szerint unokájával várakozott a bank előtt, amíg a gyerek szülei a bankban intézték ügyeiket. A nagypapa az egyetlen, aki közvetlen közelről láthatta az elkövetőket.
Feltehetően egy házaspár férfitagja az újabb áldozata annak a móri bankrablásnak, amelyben heten estek a gyilkosok áldozatául. A rendőrség koronatanúja a házaspár rokona: a nagyapa unokájával várakozott a pénzintézet előtt, míg a gyerek szülei a bankban intézték ügyeiket. A nagypapa volt vélhetően az egyetlen, aki közvetlen közelről láthatta az elkövetőket és fültanúja lehetett a lövéseknek.

A házaspárt egy budapesti és egy székesfehérvári kórházba szállították, néhány órával később azonban a férfi belehalt súlyos sérüléseibe. A harminc év körüli fiatalembert a fején, mellkasán és karján érték lövések. Életéért órákon át, több műtéttel hiába küzdöttek.