Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszavonta beismerő vallomásait a balástyai sorozatgyilkos

2002.09.13. 11:19
A balástyai Sz. Zoltán korábban öt nő meggyilkolását ismerte el. A rendőrségi őrizetben lévő férfi csütörtökön azt állította: megzsarolták, hogy vállaja magára a bűncselekményeket.
A rendőrség Sz. Zoltánt 2002 márciusában vette őrizetbe egy gyilkosság elkövetésének gyanújával, aztán jött a másik, majd a harmadik. Zoli útbaigazítása alapján sorban kerültek elő az áldozatok a szilvásból, a tanya homokjából. Ezt követően a férfi újabb két gyilkosságot ismert el, ám az elhunytak földi maradványait nem találták meg. A történetben csütörtök délután újabb fordulat állt be.

A HavariaPress jelentése szerint Sz. Zoltán minden eddigi vallomását visszavonta. Az alföldi tanyavilág réme, aki már egy hatodik áldozatról is mesélt, most kijelentette, két férfi kényszerítette a bűntettek elkövetésére. Azt állítja, hogy őt is és élettársát is életveszélyesen megfenyegette a tett valódi két elkövetője, egy román és egy magyar férfi, hogy vállaja magára a bűncselekményeket.