Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Combino karambolozott Óbudán

2006.09.19. 11:29
Az 1-es villamos vonalán közlekedő Combino az óbudai Vörösvári úton ütközött egy szabálytalanul haladó autóval. A villamoson csak a vezető és a Siemens szakembere utazott. Az autó vezetője könnyebben megsérült.

Egy Combino típusú villamos karambolozott kedd délelőtt a főváros III. kerületében. Schimmer Erzsébet, a BKV szóvivője elmondta, hogy az 1-es villamos vonalán haladó szerelvény egy piroson áthajtó autóval ütközött össze a Vörösvári úton, a Körte utcai csomópontban.

A balesetben az autó vezetője megsérült, a mentők a helyszínen ápolják, sérülései az elsődleges adatok alapján könnyűek, mondta a szóvivő. A Combino próbajáraton a vezetőn és a Siemens szakemberén kívül más nem utazott.

A szóvivő a szerelvényben esett kár nagyságáról nem tudott nyilatkozni. A tavasszal forgalomba állt Combinók közül ez a szerelvény az első, amelyik balesetben sérült meg, ám korábban vandálok már több villamost megrongáltak.

A BKV tájékoztatása szerint az 1-es villamos vonalán a forgalom zavartalan.