16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01. ÉLŐ
Japán 0
Spanyolország 1
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01. ÉLŐ
Costa Rica 0
Németország 1

Újabb drogfüggő halt meg Budapesten

2008.08.05. 10:09
Holtan találtak egy 32 éves nőt egy XI. kerületi lakásban, a nő kábítószerfüggő volt, de egyelőre nem tudják, túladagolás miatt vesztette-e életét. A BRFK szerint a mostani nem hozható összefüggésbe a hétvégén történ négy halálesettel.

Újra meghalt egy ember kábítószer miatt Budapesten; a harminc év körüli nőt a XI. kerületben érte a halál, mondta Mészáros Hajnalka, az Országos Mentőszolgálat ügyeletes főorvosa kedden. Néhány napon belül ez az ötödik droghalál Budapesten.

A nő kábítószerfüggő volt, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy túladagolásban halt-e meg, tette hozzá az ügyeletes főorvos.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 32 éves nő még hétfő este halt meg egy Fehérvári úti lakásban. A nő nem volt egyedül, a vele lévő ismerősei értesítették a mentőket, mondta Unger Pál sajtóügyeletes. A BRFK szerint a mostani nem hozható összefüggésbe a korábbi esetekkel.

Szombaton éjjel négy ember holttestét találták meg Budapesten, akiknek halálát valószínűleg a korábbinál erősebb hatóanyagú heroin okozta. A főváros III. kerületében egy 30 éves férfit és egy 33 éves nőt találtak holtan, a XIII. kerületben pedig egy 30 és egy 33 éves férfit, mindegyiküket más-más helyszínen.

Hétfőn a rendőrség közlése szerint elfogták azt a kábítószer-kereskedőt, akitől az utolsó adagot vásárolta a szombaton éjjel a III. kerületben holtan talált két ember.

  • Hírek
  • Hírek