Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C

Apja fogságában esett teherbe egy lengyel lány

2008.09.08. 19:42
Egy lengyel férfi hat évig tartotta bezárva saját lányát, akit rendszeresen megerőszakolt. A 21 éves lány kétszer teherbe esett. Az apát letartóztatták.

Hat éven át fogságban tartotta és rendszeresen megerőszakolta saját lányát egy lengyel férfi, akinek letartóztatását hétfőn rendelte el a bíróság.

A kelet-lengyelországi Siemiatycze rendőrségének közleménye szerint "nagy valószínűséggel szexuális erőszak következtében" esett teherbe az a fiatal nő, aki két, apjától származó gyermeknek adott életet; egyikük 2005-ben, a másik 2007-ben született.

A 45 éves férfit a múlt héten vette őrizetbe a rendőrség, miután 21 éves lánya hozzájuk fordult segítségért. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, melynek hossza attól függ, hogy mikor ér véget a nyomozás.

Az ügy kísértetiesen hasonlít Josef Fritzl idén felderített, botrányos esetére: az a 73 éves osztrák férfi 24 éven tartotta fogva egy hangszigetelt pincében lányát, akinek hét gyermeke született apjától.

A vérfertőző lengyel apa megpróbált külföldre szökni, de Siedlce városban elfogták. Lányát pszichiáterek gondjaira bízták.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!