Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Apja fogságában esett teherbe egy lengyel lány

2008.09.08. 19:42
Egy lengyel férfi hat évig tartotta bezárva saját lányát, akit rendszeresen megerőszakolt. A 21 éves lány kétszer teherbe esett. Az apát letartóztatták.

Hat éven át fogságban tartotta és rendszeresen megerőszakolta saját lányát egy lengyel férfi, akinek letartóztatását hétfőn rendelte el a bíróság.

A kelet-lengyelországi Siemiatycze rendőrségének közleménye szerint "nagy valószínűséggel szexuális erőszak következtében" esett teherbe az a fiatal nő, aki két, apjától származó gyermeknek adott életet; egyikük 2005-ben, a másik 2007-ben született.

A 45 éves férfit a múlt héten vette őrizetbe a rendőrség, miután 21 éves lánya hozzájuk fordult segítségért. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, melynek hossza attól függ, hogy mikor ér véget a nyomozás.

Az ügy kísértetiesen hasonlít Josef Fritzl idén felderített, botrányos esetére: az a 73 éves osztrák férfi 24 éven tartotta fogva egy hangszigetelt pincében lányát, akinek hét gyermeke született apjától.

A vérfertőző lengyel apa megpróbált külföldre szökni, de Siedlce városban elfogták. Lányát pszichiáterek gondjaira bízták.