Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Azonosították a törökbálinti robbanás áldozatait

2004.09.06. 12:40
Mint arról az Index is beszámolt augusztus 5-én délután hatalmas robbanás történt a Pest megyei település határában, a volt Mechanikai Művek területén lévő pirotechnikai raktárban. A detonáció miatt a kft. három munkatársa a helyszínen életét vesztette, a környéken számos víkendház megsemmisült, illetve megrongálódott.

A raktárban elhunyt három ember közül egynek a holttestét még a tragédia napján, két társáét augusztus 6-án találták meg. Az elsőként megtalált holttestet még aznap sikerült is azonosítani, de a másik két áldozat maradványait csak DNS-vizsgálattal lehetett azonosítani.

A vizsgálat megerősítette, a két holttest azonos azzal a két dolgozóval, akikről már a robbanás napján feltételezték, hogy a detonáció bekövetkezésekor is a raktárban tartózkodtak. Az ügyben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.