Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

9 éves fiúk erőszakolták meg a 11 éves kislányt

2007.11.20. 11:54
Három 8 és 9 éves fiút tartóztattak le hétfőn Georgia állam egyik kisvárosában, mert elraboltak és megerőszakoltak egy 11 éves kislányt. A bűntény még csütörtökön történt, a kislány édesanyja azonban vasárnap jelentette a hatóságoknak - közölte az acworth-i rendőrség.

A gyerekek egy külvárosi lakónegyedben játszottak, amikor a 8 éves és két 9 éves fiú erőszakkal magával hurcolta a közeli erdőbe a 11 éves kislányt. Ott szexuálisan zaklatták, majd az egyik 9 éves fiú megerőszakolta. A történteket az áldozat mondta el a rendőröknek.

A gyanúsítottak, akiknek nevét korukra való tekintettel nem hozták nyilvánosságra, hétfőn délután álltak a fiatalkorúak bírósága elé, ahol erőszakkal, emberrablással, törvénytelen fogvatartással és szexuális zaklatással vádolták meg őket.

Az ügyészség hétfőn kapta meg az ügyről szóló hivatalos jelentést, és még nem döntöttek arról, hogy felnőtt bűnelkövetőkként kezelik-e majd a vádlottakat.

Az Atlantától 50 kilométerre fekvő 17 ezres lélekszámú Acworth lakosságát megrázta az eset. "Ez sehol a világon nem normális, de különösen nem Acworth-ban" - adott hangot megdöbbenésének a rendőrkapitány.