Jenő
-2 °C
6 °C

Az anya játékszenvedélye miatt halt meg egy csecsemő

2005.08.18. 17:57
Sem a földrengés, sem a hőség nem tudta kizökkenteni játékszenvedélyéből azt a fiatal japán nőt, aki kedden az autójában hagyta hathónapos gyerekét.

A 27 éves Konno Szaori Icsinoszeki városban, egy játékteremben áldozott a pacsiszuro nevű szerencsejáték iránti szenvedélyének.

Elmélyülten játszott

Szaori asszony már másfél órája dobálta a pénzt a játékautomatába, amikor a Richter-skálán 7,2-es erősségű földrengés rázta meg a várost, 60 embert megsebesítve, de a nőt ez sem zökkentette ki a játékból.

"Az emberek szerint legalább a földrengés nyomán meg kellett volna néznie, mi van a gyerekével" - jegyezte meg a rendőrségi szóvivő, hozzáfűzve azonban, hogy ez nem szerepel a vádemelés indokai között.

Mire észbekapott, kislánya már halott volt a légkondicionálás nélküli, túlhevült kocsiban. A rendőrség csütörtökön közölte, hogy a halált okozó hanyagság miatt letartóztatta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?