Beáta, Izolda, Lea
0 °C
17 °C

Simek Kitty leütötte élettársát a kocsma udvarán

2006.01.20. 20:01
Újabb rendőrségi ügye lehet Simek Kittynek, akit a köztársasági elnök kegyelemben részesített, miután 2002-ben az akkor tizennégy éves lány megölte agresszív nevelőapját. A lányt most élettársa jelentette fel, mert Kitty állítólag betörte az orrcsontját.

Feltehetően újra rendőrségi eljárás indulhat Simek Kitty ellen, miután a lány betörte élettársa orrcsontját - értesült a HavariaPress. A tótújfalusi lány 2002 augusztusában, 14 éves korában agyonlőtte alvó nevelőapját, mert nem bírta elviselni az őt ért kínzásokat. A Pécsi Ítélőtábla két év két hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte, ám a köztársasági elnök kegyelemben részesítette a lányt.

Azóta Kitty élettársával családot alapított és egy gyermeket szült. A hírügynökség értesülése szerint azonban a napokban a pár olyan durván összeveszett, hogy a fiatalember súlyosan megsérült, s emiatt szerdán, január 18-án feljelentést tett a rendőrségen.

Az eddigi információk szerint a fiatalok ezért vesztek össze a Baranya megyei Felsőszentmárton kocsmájában, mert az apa állítólag nem engedte meg, hogy Kitty lássa a kisgyermekét. A veszekedést a kocsma udvarán folytatták, ahol Kitty egy váratlan ütéssel betörte párja orrcsontját. A sérült férfit a szigetvári kórházba szállították, ezután tett feljelentést a Somogy megyei rendőröknek Simek Kitty ellen.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!