Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Sárváron adták fel a telitalálatos lottószelvényt

2003.12.02. 19:17
A nyertes lottószelvényt Sárváron adták fel, erősítette meg az RTL Klub Híradójának a Szerencsejáték Rt. szóvivője. Somorai László azt is elmondta, a több mint 5 milliárdot érő szelvény tulajdonosa egyelőre nem jelentkezett a nagy nyeremények vonalán.
A lottónyertes Sárváron töltötte ki szelvényét. Nem ezen a héten, hanem csaknem egy hónappal ezelőtt. A milliárdos ugyanis még a 45. héten adta fel öthetes szelvényét - erősítette meg az RTL Klub Híradójának Somorai László a Szerencsejáték Rt szóvivője.

"A biztonsági emberektől megkérdeztem, valóban Sárváron adták fel a szelvényt, amelyiken helyesen tippelték meg mind az öt számot és valóban 5 hetes szelvényről van szó" - mondta a szóvivő.

Örökre titok maradhat

Somorai László azt azonban már nem árulta el, hogy a nyertes például játszott-e jokert, vagy hány játékmezőt töltött ki a szelvényén. A milliárdos egyébként még nem jelentkezett a Szerencsejáték Rt-nél. Igaz, ha a nyertes azt kéri a cégtől, akkor nem osztják meg a közvéleménnyel sem a jelentkezés, sem pedig a kifizetés pontos időpontját.

A szombati lottósorsolás óta egyébként ketten hívták fel a Szerencsejáték Rt nagynyeremény vonalát. Mindkét hívó néhány szó után lerakta a telefont.