Egymilliárdot követelt egy fiatal nő a gödöllői bankban

2006.02.15. 11:10
Papírra írva egymilliárd forintot követelt egy gödöllői bankban egy álarcos fiatal nő. Amikor felismerték, hogy egy játékpisztollyal próbál a pénzhez jutni, letámadták.

Két percen belül elfogták azt a fiatal nőt, aki szerdán a délelőtti órákban egy játék pisztollyal felfegyverkezve akart kirabolni egy gödöllői bankot, adta hírül a HavariaPress.

Reggel fél tízkor érkezett riasztás a Gödöllői Rendőrkapitányságra a közelben lévő bankfiókból, hogy egy fegyveres bankrabló érkezett hozzájuk. A járőrök két percen belül a helyszínre érkeztek és a biztonsági őr, valamint egy ügyfél segítségével elfogták, a még a bankban tartózkodó veresegyházi nőt.

Egymilliárdot papíron

A fiatal nő egy fekete sállal és egy napszemüveggel próbálta eltakarni arcát, és mivel nem akart megszólalni, egy papírra írta föl követeléseit, amelyen egymilliárd forint állt.

A fegyverrel megfenyegette az alkalmazottat, akik közül az egyik az időt húzva lassan elkezdte pakolni a pénzt, miközben kollégái bekapcsolták a csendes riasztót, valamint azonnal hívták a rendőrséget is. Egy ügyfél vette észre, hogy a fiatal nőnél - felismerhetően - csak egy játékpisztoly van. Amikor ezt hangosan jelezte is, akkor vetette magát a bankrablóra a helyiségben lévő biztonsági őr, aki - az élelmes ügyfél segítségével - föltartóztatta a nőt a rendőrök kiérkezéséig.

Az akcióban nem sérült meg senki, az ügyben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

  • Tippek
  • Hírek