Géza
-12 °C
-4 °C

Lincseléstől tartott a kislányt gázoló sofőr

2007.06.12. 11:59
Nem sok hiányzott egy kis nyírségi falunak ahhoz, hogy Olaszliszkához hasonló rossz hírnévre tegyen szert. Nyírmihálydiban három rendőrautóval vonultak a rendőrök, mert tartani lehetett egy elgázolt gyermek hozzátartozóinak bosszújától.

Súlyos közlekedési baleset történt kedd reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmihálydiban, közölte a rendőrség a honlapján a hírt. Egy hároméves kislány átszaladt az úton és egy autó elsodorta. A gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők a tíz kilométerrel odébb lévő Balkányba vitték, ahonnan mentőhelikopter vitte Nyíregyházára.

Az autós nem hajtott el a helyszínről, ahol a gyermek rokonai hamarosan gyülekezni kezdtek. A helyszínre hívott mentők végül kihívták a rendőröket, mert "a hozzátartozók kezdtek nagyon hangosak lenni" - mondta az Indexnek Fülöp Gergely hadnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök három autóval szálltak ki a helyszínre, hogy megfékezzék az agresszíven viselkedő rokonokat. A féltucatnyi rendőr sikeresen akadályozta meg a lincselést, még egy pofon sem csattant. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Olaszliszkán tavaly októberben hasonló baleset történt, egy nyolcéves kislányt sodort el autójával egy tiszavasvári tanár. Szögi Lajost a gyermek rokonai meglincselték, lányai szeme láttára verték agyon.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft