Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C

Végzett a hitelezővel és annak kislányával

2008.09.26. 12:47
Egy fiatal ózdi férfi egy puskával lőtte le hitelezőjét, egy telephely irodájában. Amikor kijött az irodából, meglátta áldozata kislányát, aki a kocsiban maradt, az iroda előtt. Neki sem kegyelmezett.

Egy 23 éves ózdi férfi hárommillióval tartozott egy 53 éves borsodnádasdi vállalkozónak, de nem akart fizetni, ezért eltervezte hogy megöli.

A Független Hírügynökség híre szerint a hitelező és gyilkosa is vállalkozók voltak, cégeik telephelyei Ózd külterületén, egymás szomszédságában állnak. Az ózdi fiatalember cége telephelyére csalta a férfit, akit elkísért a kislánya is.

A férfi azt ígérte, hogy kifizeti a tartozást. Mikor az idősebb ember belépett az irodába, a fiatalember már készenlétben tartotta a puskáját és tarkón lőtte hitelezőjét. Azt már csak később vette észre, hogy az iroda előtt álló kocsiban ott van a kislány is. Mivel nem akart szemtanút hagyni, lelőtte őt is. Az MTI információi a kislányt lovagolni vitte az apja, amikor út közben fogadta az a telefonhívást, amellyel a telephelyre csalta őt későbbi gyilkosa.

Az 53 éves férfi és 9 éves kislánya eltűnését a vállalkozó élettársa jelentette be szerda este. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyilkosság gyanúsítottját egy nap alatt elfogták.

A Borsod Online híre szerint miután lelőtte a középkorú férfit, egy savval megtöltött kádba tette a gyilkos, sőt le is súlyozta. A gyermek holttestét pedig egy közeli erdőben rejtette el.

A megyei rendőrkapitányság előre kitervelt, több emberen elkövetett, részben 14. életévét be nem töltött személy ellen irányuló, aljas indokból végrehajtott gyilkosság miatt folytatja a nyomozást.

  • Vennék
  • Hírek