Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

A gruppenszexet sem vetette meg Schwarzenegger

2003.08.28. 16:12
A csoportszexben is benne volt Arnold Schwarzenegger - írja a The Smoking Gun. A republikánusok kaliforniai kormányzójelöltje egy 1977-es interjújában nyíltan beszélt kicsapongó szexuális életéről, tudatmódosítási szokásairól is.
Tartják magukat ígéretükhöz a demokraták. Bob Mullholland, a kaliforniai demokraták kampányszóvivője "valódi golyókkal" fenyegette meg a kormányzói álmokat dédelgető Arnold Schwarzeneggert. A filmszínész kemény kihívással néz szembe, Gray Davis kormányzó egész Amerikában ismert "mocskos kampányairól".

Mullholland ugyan bocsánatkérésre kényszerült a Kennedy-családhoz fűződő rokoni kapcsolatai miatt - Schwarzenegger beházasodott a dinnasztiába - a golyók emlegetésére érzékeny filmsztártól, a kampánygépezett beindult. Legfrissebb darabjaként az egykor kifejezetten szabados Schwarzeneggerrel ismertették meg a filmszínész konzervatív szavazótáborát.

A címben említett csoportszex a venice-i Gold's Gymben történt, ahová a "jófejek" jártak. A testépítő szalonba egy szép napon egy meztelen fekete lány lépett be. Pár vidám testépítő jóbarát "rávetette magát a lányra". "Felvittük a szobába és mind jól összejöttünk" - mondta el az Arnold Schwarzenegger a testépítők szextitkairól című, a Playboy azóta már megszűnt Oui című magazinjában megjelent interjújában a republikánusok kaliforniai kormányzójelöltje.

Akiknek nem áll fel

A gruppenben nem vett mindenki részt. "Vannak, akik nem tudnak mások előtt dugni. Azt hiszik túl kicsi a farkuk, ezért nem áll fel nekik" - magyarázta Schwarzenegger. A republikánus jelöltnek nem voltak ilyen problémái.

Fejesek

Arnold még a versenyzés előtti szexböjtöt is hülyeségnek tartotta. "Úgyis csak forgolódom az ágyban a versenyek előtti estéken, miért ne kereshetnék a plafonnézés helyett egy lányt" - mondta. Az is megesett, hogy a bodybuildereket közvetlenül a verseny előtt elégítette ki orálisan egy lány.

Az 1972-es Mr. Olympia bajnokság döntője előtt "több lány is rendelkezésünkre állt a backstageben. Aztán kijöttünk, és én megnyertem a versenyt. Nem hogy nem gyengített el, valósággal King-Kongnak éreztem magam".

Nem csak szextárgy

Az erő mellett magabiztosságtól is duzzadó testépítő azt se bánta, ha a lányok csak a teste miatt szerették. "Nem érzem úgy, hogy kihasználnának, amíg én is élvezem. Attól, hogy csaj odajön hozzám, hogy tetszik a tested, úgy megkeféllek, hogy a füled is ketté áll, még én döntök. Legalább annyit kapok tőle, mint ő tőlem" - mondta, hozzátéve, hogy az se érdekli, ha egy nő kövér.

A valóban minden részletre kitérő interjúban Schwarzenegger még péniszméretéről is beszélt. A kérdésre, hogy nemi szerve a testével arányos-e, azt válaszolta: "Ez attól függ, mit nevezünk arányosnak. A fütyi nem egy izom, hiába gyúrsz rá, nem lesz nagyobb".

Persze előfordult már, hogy pár ledérebb lány rákérdezett a bodybuilder paramétereire. "Mindenféléket mondanak, hogy milyen nagy vagyok, meg hogy fáj nekik, de ez semmit sem jelent. A bodybuilderek ebben nem különböznek az átlagembertől" - mondta.

Interjújában Schwarzenegger elismerte, hogy fogyasztott már kábítószert. "Marihuánát és hasist, keményebb cuccokhoz nem nyúltam" - vallotta be.