Jolán
7 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Szlávy-ügy: csődbüntettel gyanúsítják W. Lászlót

2004.04.26. 23:04
250 milliós csődbűntettel gyanúsítja a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal a Szlávy-gyilkosság egyik előzetesben lévő gyanúsítottját, W. Lászlót - hangzott el egy hétfő esti bűnügyi magazinműsorban.
W. László meggyanúsításáról beszámolva a Magyar Televízió Kékfény című bűnügyi magazinja az eset érdekességének nevezte, hogy "az ügyben egy ellenzéki politikus édesapját nemrég szintén letartóztatták (...), és egy fideszes országgyűlési képviselő, S. Csaba gyanúsítotti kihallgatását is tervezik a közeljövőben. Ennek a politikusnak a volt cégét (BCB Rt.) vásárolta meg később a Szlávy-ügy egyik gyanúsítottja, W. László."

A Szlávy-gyilkosság ügyében a maffiavezér két testőre beismerő és egyben terhelő vallomásokat is tett. A rendőrök tudják azt is, ki ölte meg pontosan Szlávyt, de újabb gyanúsítás nem történt a tévéműsor híradása szerint.

Beton

A Balaton királyaként ismertté vált, hét éve meggyilkolt, Szlávy Bulcsú holtteste az idén január 23-án került elő, amikor a rendőrség tetten érte W. Lászlót, aki egy ismerőse garázsában a betont törte fel, ahol a rendőrök megtalálták az eltűnt vállalkozó holttestét.