Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Ezt a férfit keresik a Teve utcai lövöldözés miatt

2007.02.20. 15:50
Ötmillió forintos nyomravezetői díj, és egy darab fantomkép a nyomozás eddigi két állomása a rendőrség központja elleni támadás után.

Nyilvánosságra hozták annak a 20 év körüli férfinak a rajzát, aki a Teve utcai rendőrszékház elleni támadás előtti napokban gyanúsan sétálgatott a környéken. A férfi egy szemtanú elmondása szerint a az éjszakai órákban látszólag céltalanul sétálgatott.

A fiatalember 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, 20 év körüli, szakállt, bajuszt nem viselt, hosszú szürkés árnyalatú ballonkabátot hordott. Az NNI lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és rongálás miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki február 13-án 0 óra 33 perckor a Déryné és az Angyalföldi utca kereszteződésből több lövést adott le a rendőrség Teve utcai székházára.

A támadást egy 7.62 mm-es kaliberű sorozatlövő gépkarabéllyal követték el, a tizenöt lövés a hatodik és a tizenharmadik emelet között tett kárt mintegy tizenöt millió forint értékben a Rendőrpalota üvegfalában és belső berendezésében.


Katt!

A Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki felismeri a grafikán látható férfit, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információkkal rendelkezik, hívja a 112-es vagy a 107-es segélyhívót, illetve az NNI 06-80-201-295-ös ingyenes zöld számát. A rendőrség a bejelentő személyazonosságát bizalmasan kezeli, és ötmillió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel..

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!