Felvette Zsanett a rendőrök ajánlatát?

2007.06.02. 11:40
A Bors című bulvárlap szerint Zsanett mobiltelefonjával felvette az a beszélgetést, amit az őt megerőszakoló rendőrökkel folytatott. A lány ügyvédje nem cáfolja, de nem is erősíti meg a lap információit, és azt sem lehet tudni, hogy mi is hangzik el azon a felvételen.

Az Index kérdésére nem erősítette meg a Bors című bulvárlap értesüléseit Dr. Tuza Péter, E. Zsanett ügyvéde, így nem lehet tudni, hogy honnan származnak a bulvárlap információi, miszerint Zsanett felvette azt a beszélgetést, amit május 4-én folytatott a nemi erőszakkal gyanúsított rendőrökkel.

A Bors arról nem ír, hogy honnan származik az információjuk a felvételről. A cikkből az sem derül ki, hogy pontosan mi is szerepel a hangfelvételen.

E. Zsanettet a gyanú szerint közel egy hónapja erőszakolta meg 2 rendőr, másik három társukat pedig bűnsegédlettel gyanúsítják. Zsanett, feljelentése szerint, autójával épp hazafelé tartott a Múzeum körúton, amikor megállították. Először megfenyegették, hogy elvehetik a jogosítványát, amiért nincs bekötve a biztonsági öve. Majd mivel a nő nem volt hajlandó kenőpénzt adni, azt mondták, be kell vinni vérvizsgálatra, hogy ellenőrizzék fogyasztott-e tudatmódosító szereket. Beszálltak a rendőrautóba, de csak egy sötét mellékutcáig jutottak, ahol a feljelentés szerint ketten közösülésre kényszerítették a lányt.

Ha bővebben akar olvasni arról, mit lehet tudni az erőszakkal gyanúsított rendőrök ügyéről, ide kattintson!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Hírek