Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Felvette Zsanett a rendőrök ajánlatát?

2007.06.02. 11:40
A Bors című bulvárlap szerint Zsanett mobiltelefonjával felvette az a beszélgetést, amit az őt megerőszakoló rendőrökkel folytatott. A lány ügyvédje nem cáfolja, de nem is erősíti meg a lap információit, és azt sem lehet tudni, hogy mi is hangzik el azon a felvételen.

Az Index kérdésére nem erősítette meg a Bors című bulvárlap értesüléseit Dr. Tuza Péter, E. Zsanett ügyvéde, így nem lehet tudni, hogy honnan származnak a bulvárlap információi, miszerint Zsanett felvette azt a beszélgetést, amit május 4-én folytatott a nemi erőszakkal gyanúsított rendőrökkel.

A Bors arról nem ír, hogy honnan származik az információjuk a felvételről. A cikkből az sem derül ki, hogy pontosan mi is szerepel a hangfelvételen.

E. Zsanettet a gyanú szerint közel egy hónapja erőszakolta meg 2 rendőr, másik három társukat pedig bűnsegédlettel gyanúsítják. Zsanett, feljelentése szerint, autójával épp hazafelé tartott a Múzeum körúton, amikor megállították. Először megfenyegették, hogy elvehetik a jogosítványát, amiért nincs bekötve a biztonsági öve. Majd mivel a nő nem volt hajlandó kenőpénzt adni, azt mondták, be kell vinni vérvizsgálatra, hogy ellenőrizzék fogyasztott-e tudatmódosító szereket. Beszálltak a rendőrautóba, de csak egy sötét mellékutcáig jutottak, ahol a feljelentés szerint ketten közösülésre kényszerítették a lányt.

Ha bővebben akar olvasni arról, mit lehet tudni az erőszakkal gyanúsított rendőrök ügyéről, ide kattintson!

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft