Budapestről köszönti a magyar édesanyákat Jamie Lee Curtis

2021.05.02. 12:55
Családi fotót mutatott anyák napján Tony Curtis lánya, aki Budapesten forgat.

Ahogy korábban az Index is megírta, április elején megkezdődött a Borderlands című videójáték filmadaptációjának forgatása a magyar fővárosban. Az alkotás szereplői az elmúlt hetekben egymás után szállingóztak Budapestre, Ariana Greenblatt, Kevin Hart és a magyar felmenőkkel rendelkező Jamie Lee Curtis is megérkezett már. 

Mióta itt van, Tony Curtis lánya számtalan képet megosztott az Instagram-oldalán. A színésznő láthatóan nagyon büszke a származására, ezt az érzést a hazánkban május első vasárnapján ünnepelt anyák napja még inkább felerősítette benne. Néhány órával ezelőtt egy családi képet mutatott, így köszöntve a magyar édesanyákat.

„Anyák napja van ma Magyarországon, édesapám családjának országában. A fotó bal oldalán látható gyönyörűség az apai nagyanyám, Helen Schwartz” – írta a filmcsillag a közzétett kép mellé, hozzátéve: minél tovább forgat itt, annál megindítóbban hat rá a gondolat, hogy az álmok óriási távolságokat képesek áthidalni. „Kívánok neki és minden itt élő édesanyának boldog anyák napját, tudván, mennyire lázba hozták anyámat Tony sikerei és élete” – folytatta, bízva abban, hogy vele, az unokái, dédunokái és ükunokái kapcsán is ugyanez a helyzet. 

A mátészalkai kisvárostól egészen a Los Angeles-i szülővárosomig mindenkinek boldog anyák napját kívánok!

– zárta sorait Jamie Lee Curtis, az utolsó mondatát részben magyar nyelven megfogalmazva. A következő bejegyzéséből az is kiderül, hogy őt is felköszöntötték ezen a napon: boldogan újságolta, hogy az új barátaitól egy olyan karkötőt kapott, amit a csillagjegyének megfelelő kövekből fűztek össze.