A-listás hírességek kedvence felelhet Meghan Markle születésnapi partijáért

GettyImages-937000624
2021.08.04. 14:07
Ma ünnepli negyvenedik születésnapját a legmegosztóbbnak számító hercegné. Úgy hírlik, Oprah Winfrey ajánlotta neki Colin Cowie partiszervezőt, aki igencsak népszerű a celebek körében. Meghan partijára 65 vendéget várnak, és bár a lista még nem végleges, az biztos, hogy több tortára is szükség lesz.

Meghan Markle nevét valószínűleg kevés ember számára kellene körbeírni. A sussexi hercegnéről szinte mindenkinek megvan a véleménye: van, aki a csodálja, és olyan is, aki szerint szétrobbantotta a brit királyi családot, miközben sikeresen békát csinált a hercegéből.

Harry herceg feleségének nincs is könnyű dolga, hiszen amellett, hogy a sajtó folyamatosan a nyomában van, családtagjai is igyekeznek meglovagolni az időről időre fellobbanó gyűlölködési hullámot körülötte. Apja és testvére rendszeresen hangoztatják, milyen szörnyűséges nőszemély, Samantha Markle még azt sem volt rest annak idején megjósolni, hogy már csak pár lépés, és Harry herceg a válás mellett dönt – mindezt egyébként egy nappal azután tette közzé, hogy a hercegi pár bejelentette, második gyermeküket várják. Michael Markle nyár közepén hunyt el, és bár úgy emlegették, mint a nagybácsit, aki odavolt unokahúgáért, azért ő is szívesen beszélt arról, hogyan hagyta őt is hátra a hercegné.

Meghan Markle-t azonban a jelek szerint már nem hatja meg az ellenszenv. Miután Harry herceggel és közös kisfiukkal megpattant a királyi udvarból, nagy csendben, de látszólag igen sikeresen éli mindennapjait. Kiadott egy gyerekkönyvet, amibe bár szintén belekötöttek az ellenlábasai, neki esze ágában sincs leállni saját projektjeivel. Mi több, tavaly komoly szerződést kötött a Netflixszel, amelyekben sorozatokat, dokumentumfilmeket, játékfilmeket és gyerekprogramokat ígértek a felek.

A hercegnét azonban nemcsak a karrierje, hanem a szűk családja is boldogítja – a palotai élethez képest azonban többek között az is különbség, hogy erről nincsenek fényképes bizonyítékok. Az, hogy anno a sussexi hercegi pár elköszönt a rajongóktól a hivatalos platformjukon, egyet jelentett például azzal, hogy leállnak a cuki gyerekfotók posztolásával. Sokak bánatára azóta nem közöltek friss képet a kis Archie-ról, ahogyan a nemrég született kislányuk, Lilibet arcát is homály fedi. Meglehet, hogy ez később sem fog változni, és mindössze egy csapat gátlástalan paparazzónak köszönhetjük majd, hogy megtudtuk, hogyan is néz ki. A hercegi párnak azonban még nem kell emiatt aggódnia, hiszen a gyerekek egyelőre kicsik, és a családi birtokot is sikerült paparazzómentessé tenni. Egyelőre legalábbis.

Bűvös negyven

Harry herceg feleségének azonban a nagy projektek és a gyermekáldás mellett ismét lesz miért ünnepelnie. Ma tölti be ugyanis negyvenedik életévét, amit valószínűleg méltó ceremóniával tesznek emlékezetessé a számára. Állítólag nem terveznek nagy csinnadrattát, a Tatler magazin szerint viszont nem is bízzák a véletlenre a nagy napot. Mi több, úgy hírlik, a buliért az A listás hírességek egyik kedvenc partifelelőse kezeskedik majd. Colin Cowie nagy barátja Oprah Winfrey-nek, és többek között olyan celebeknek hozott össze emlékezetes partikat, mint az említett műsorvezető, Alyssa Milano, Tom Cruise, Jennifer Aniston vagy éppen Kim Kardashian.

Emellett tudni vélik azt is, hogy a hercegné tortáját a a Santa Barbara-i Posies & Sugar nevű cukrászda szállítja. Hogy a hercegi pár mekkora összeget szán a süteményre, arról nem szól a fáma, az említett üzletben azonban a háromemeletes torta közel 68 ezer forintot kóstál, és a menü szerint ez harminc embernek lehet elég, a vendégsereg pedig akár nagyobb is lehet most, hogy Kaliforniában enyhítették az összejövetelekre vonatkozó korlátozásokat. Kérdéses, hogy meghívást kap-e Serena Williams vagy Amal Clooney, akik 2019-ben ott voltak a hercegi pár babaváró buliján. Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland viszont nagy valószínűséggel tiszteletét teszi a partin. A The Sun szerint körülbelül 65 vendégre lehet számítani, így feltehetőleg tortából sem lesz elég egy.

Boldog szomszédok

Ami a korlátozásokat illeti, a Geo News szerint Harry hercegék szomszédai komolyan veszik a távolságtartást, a gyerekeik azonban odavannak egymásért. A sussexi hercegi pár szomszédságában Katharine McPhee énekesnő és férje lakik, akik ugyancsak pozitív izgalommal gondolnak a mellettük élőkre. Ez nem is meglepő, hiszen korábban iskolatársak voltak.

Eddig csak limitált számú játéknapot engedhettünk meg magunkat, mivel nagyon óvatosak vagyunk mindennel, ami most történik. De ezek a napok elengedhetetlenek lesznek a jövőben

– mondta McPhee.

Eddig sem vették félvállról

Hogy a hercegné a partin kívül milyen ajándékokkal gazdagodik, egyelőre természetesen nem lehet tudni, talán majd utólag elárulja egy ismerős, ahogy nemrég György herceg esetében is. Ha az eddigi születésnapjait vesszük alapul, Meghan izgalmas helyekre látogatott el férjével. 2017-ben Dél-Afrikába ruccantak ki, ahol természetvédelmi munkát végeztek az Elefántok Határok Nélkül nevű szervezettel. Egy évvel később Harry herceg egyik barátjának esküvőjére látogattak el a jeles napon. A hercegné 38. születésnapján nyilvános köszöntést kapott urától, az ünnep egyéb részleteit homály fedi.

Nagyon boldog születésnapot kívánok a csodálatos feleségemnek, köszönöm hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban

– írta két éve a herceg.

Tavaly, amikor Meghan 39 éves lett, állítólag csendben ünnepeltek otthon, de úgy tudni, nem sokkal később Ibizára utaztak. Hogy idén hogy alakul a buli, talán a napokban kiderülhet!

(Borítókép: Meghan Markle Belfastban 2018. március 23-án. Fotó: Charles McQuillan / Getty Images Hungary)  • Tippek
  • Hírek