Britney Spears apja elismerésre vágyik mindazért, amit a lányáért tett

GettyImages-627309394
2021.08.24. 19:06
Jamie Spears többoldalas dokumentumot nyújtott be a bíróságra, amelyben közli, hogy szerinte elismerést érdemelne, nem pedig fenyegetést.

Lassan két hete annak, hogy Britney Spears hosszú évek után fellélegezhetett: apja végre úgy döntött, lemond lánya gyámságáról, másnak adja át a stafétát. A tündérmeséhez illő befejezéshez azonban, úgy fest, még várni kell.

Az énekesnőt nem meglepő módon felvillanyozta a tény, hogy végre megszabadul az apjától. Azóta félmeztelen fotókkal és egy kiscicával is ünnepli győzelmét, közben azonban újabb nehézségekkel kell szembenéznie.

Vizsgálat indult ugyanis ellene, mert a házvezetőnője azt állítja, megütötte. Az újabb botrány azzal indult, hogy az énekesnő alkalmazottja úgy látta, Britney kutyái nagyon rossz állapotban vannak, ezért állatorvoshoz vitte őket, ahonnan nem is vitte vissza neki betegeskedő kedvenceit. Az ebek fizikumáról és életkörülményeiről fotókat is készített. E történesek elegye lehetett az, ami kihozta a sodrából a popdívát. Britney közölte a házvezetőnővel, hogy soha többé nem készíthet fotókat az otthonában, mire dulakodás tört ki, amelyben az énekesnő állítólag kiütötte a mobilt alkalmazottja kezéből. A TMZ szerint csak a telefont érte az ütés, a házvezetőnő azonban azt állítja, főnöke az ő karját püfölte, ezért zuhant a földre a telefon. Az igazságot egyelőre vizsgálják, úgy tudni viszont, hogy a felbujtó ezúttal is Britney Spears apja volt, aki maga kérte meg a lánya alkalmazottját, hogy vegye el tőle a kutyáit – és úgy fest, itt nem is ér véget Jamie Spears hadjárata.

Az általa benyújtott bírósági dokumentumokban ugyanis nem volt rest elismerést követelni. Jamie Spears úgy véli, a közvéleménynek magasztalnia kellene őt, nem pedig válogatott sértésekkel és fenyegetésekkel rontani a kedvét, hiszen ő volt az, aki átsegítette lányát élete legnehezebb időszakán. Egy ismerőse szerint all-inezett, és nem fogta vissza magát, amikor benyújtotta a papírokat – írta meg Perez Hilton.

Ha a publikum nemcsak Miss Spears életének csúcspontjait ismerné, hanem a mélypontjait, a függőségeit, mentális egészségének problémáit és a gyámság kihívásait is, magasztalnák Mr. Spearset azért a munkáért, amelyet elvégzett, nem pedig becsmérelnék. De ezeket a tényeket nem ismerik, nincs joguk ismerni, így Mr. Spearsnek nincs lehetősége a nyilvánosság előtt felemelkedni

– olvasható Britney Spears apjának irományában, amelynek öncélúságán sokan megdöbbentek.

Jamie Spears hozzátette, hogy gyámságával kétségtelenül megmentette lányát a katasztrófától, és gondja volt arra is, hogy megmentse a karrierjét. Britney nem reagált apja próbálkozására, továbbra is táncolós, villantós videókkal szórakoztatja közönségét. Vele szemben azonban a Twitter beindult, sokan heves indulatokkal mentek neki az énekesnő apjának, így úgy fest, saját nevének aranyba foglalása csak olaj volt a tűzre a népszerűtlenségét tekintve.

Szóval ha valaki elviszi a kutyáidat, börtönbe is kerülhetsz érte. Jamie Spears egy szörnyeteg. Egy igazi filmbeli főgonosz. Hol van ilyenkor a törvénykezés? Külön helye van a pokolban azoknak, akik bántják a gyermeküket, mindegy, mely életszakaszukban

– írta egy twitterező.

Meglehet tehát, hogy Britney cseberből vederbe kerül, hiszen – bár apja látszólag kiengedi a gyeplőt a kezei közül – lehet, hogy továbbra is mindent el fog követni azért, hogy kibabráljon szabadulásra vágyódó lányával. Ami pedig a kisebbik lányát, Jamie Lynn Spearset illeti, úgy fest, őt sem érintik túl jól a történések. Britney Spears húga szintén két héttel ezelőtt zokogott az Instagramján, és valamiért mindezt közzé is tette, miközben kislánya nyugtatta. Akárhogyan is alakul az ügy, a láthatóan megcsömörlött családi kapcsolatokat nem lesz könnyű újjáépíteni, már amennyiben a felek egyaránt vágynak  rá.

(Borítókép: Britney Spears egy 216-os fellépésén. Fotó: Christopher Polk / Getty Images Hungary)