Hosszú szünet után színpadra állt Kiss Tibi a Quimby tagjaival

2021.10.15. 18:00
Nagy meglepetésben lehetett része a közönségnek csütörtök este a Budapest Parkban. A Quimby Plusz-Mínusz koncertjén, amit vendégelőadókkal hirdetett meg a zenekar, Kiss Tibi is színpadra állt.

Ahogy korábban az Index is megírta, a Quimby tavaly júliusban közleményben tudatta közönségével, hogy a zenekar frontembere úgy döntött, pihenésre van szüksége, ezért terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől. Kiss Tibiről sokáig nem lehetett hallani, a Quimby tagjai február közepén azt mondták, még izolációs időszak van, ezért nem sokan tarthatják vele a kapcsolatot. A zenekar ezt követően június elején tudatta, hogy az izolációs időszak véget ért, és a zenészek újra találkozhattak egymással.

Kiss Tibi nem sokkal később óriási meglepetést okozott, amikor a Budapest Bár koncertjén  megjelent a színpadon a Parkban. A formációval azóta többször is fellépett, ám a Quimby tagjaival nem láthatták őt a rajongók. Egészen mostanáig. 

A Budapest Park koncertfelvételéből kiderül, hogy az énekes csütörtök este csatlakozott a Quimby Plusz-Mínusz bulijához, amit korábban kizárólag vendégelőadókkal hirdettek meg a zenészek. 

Screenshot 1037
Fotó: Facebook

A Quimby Facebook-oldalára több fotó is kikerült a koncertről, amelyeken Kiss Tibi látható.

Az énekes egyébként szeptember végén a saját Facebook-oldalán tudatta, hogy kis lépésekben ugyan, de kezd visszatérni a színpadhoz. Bejegyzésében akkor a következőket írta:

Remélem, jól vagytok! Köszönöm azt a sok szeretetet és türelmet, amit irántam tápláltok, és a kedves üzeneteket, amiket írtok. Egyelőre kis lépésekben elkezdtem ismerkedni a színpadi léttel. A Budapest Bárral és a Csík zenekarral már szerepeltem. Csodálatos élmény volt újra látni titeket, együtt rezegni a zenészekkel és veletek a muzsika hullámain. Megkezdtem a próbákat az Aranyakkorddal, és a quimbys fiúkkal is elindultak már a beszélgetések a lehetséges jövőről. Ha bármi konkrétum lesz, ti lesztek az elsők, akik tudni fogtok róla.  • Tippek
  • Hitelkártya