Kulcsár Edináék válnak

IMG 4202
2022.01.14. 17:28
Instagram-oldalán jelentette be Szabó András, hogy Kulcsár Edinával véget ért a házassága.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti közel hat éve talált egymásra. Két gyermekük született, kisfiuk, Medox 2018 őszén, kislányuk, Nina pedig 2020 tavaszán jött világra. A pár Medox születése után kötött házasságot.

Kívülről úgy tűnt, boldogan él a család, ezért is volt meglepő, amikor tavaly ősszel az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában kiderült, hogy válságban van a kapcsolatuk. Akkor azt mondták, azért is jelentkeztek a versenyre, hogy visszataláljanak egymáshoz.

Erőfeszítéseik azonban sajnos mind hiábavalók voltak, Szabó András Csuti nem sokkal ezelőtt jelentette be Instagram-oldalán, hogy nem sikerült rendbe hozni a házasságukat. 

Nem is tudom, hol kezdjem... Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét... Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége!

– olvasható Csuti bejegyzésében. 

Azt is kiemelte, hogy van egy örök közös céljuk, mégpedig az, hogy a gyermekeiknek így is szeretetteljes környezetet teremtsenek, és azt lássák, hogy ezek után is összetartoznak. 

Edinával továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így, és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől

– zárta sorait Szabó András. A bejelentést, amelyet Kulcsár Edina is megosztott Instagram-oldalán, itt érheti el.

(Borítókép: Kulcsár Edina és Csuti. Fotó: Velvet)