Előkerült az egyik utolsó kép, ami Betty White-ról készült

GettyImages-469399524
2022.01.18. 10:46
Betty White egykori asszisztense tette közzé a színésznőről a halála előtt valószínűleg utoljára készült képek egyikét.

Mint megírtuk, nem sokkal 100. születésnapja előtt, december 31-én hunyt el a nyolc Emmy-, egy Grammy- és három Screen Actors Guild díjas, legendás színésznő, Betty White, aki több évtizedes pályafutása alatt igazi ikonná nőtte ki magát. A magyarok leginkább az Öreglányok című sitcomból ismerhetik.

A színésznő halála óta a Facebook-oldala, mondhatni, kihalt, azonban a hétfői nap folyamán egykori asszisztense, Kiersten jelentkezett, aki megosztotta a Bettyről feltehetőleg utoljára készült képek egyikét. 

Helló mindenki! Itt Kiersten, Betty asszisztense. Ezen a különleges napon szerettem volna megosztani veletek ezt a fotót Bettyről. Azt hiszem, ez egy a róla készült utolsó képek közül. Sugárzott és gyönyörű volt, illetve boldog, ahogy mindig

– írta Kiersten.

Tíz nappal a halála előtt még kamera előtt szerepelt

Betty White előtt úgy szerettek volna tisztelegni, hogy a 100. születésnapja alkalmából egy filmet jelentetnek meg Betty White: A Celebration címmel. A színésznő a halála előtt tíz nappal így még kamera előtt szerepelt, egy videót vettek fel, amiben a rajongóinak üzent. Ez szintén belekerült a filmbe, ami végül január 17-én egy napig volt látható a mozikban.

Betty halála miatt variálniuk kellett némileg a forgatókönyvön, a film címét is Betty White: 100 Years Young-ra változtatták meg. A produkció egyébként igazi sztárgárdát vonultat fel, feltűnik benne Ryan Reynolds, Tina Fey, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Craig Ferguson, Jimmy Kimmel, James Corden és Jennifer Love Hewitt is – írja a People.

(Borítókép: Betty White 2015. április 11-én. Fotó: Joe Scarnici / Getty Images)