2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia

Puskás–Dallos Bogi a Sztárban sztárról: Nagyon vágyom arra, hogy férfi lehessek

image 6483441 (6)
2022.01.27. 08:41
Bár legutóbb zsűriként láthattuk, azonban most a TV2-n futó Sztárban sztárban próbál szerencsét Puskás–Dallos Bogi, aki a műsor sajtótájékoztatóján arról is beszámolt, hogy tesztelte le, megy-e neki a hangutánzás.

PuskásDallos Bogi is feltűnik a Sztárban sztár új évadjában. Az énekesnőt, aki korábban a konkurens csatorna X-Faktor című műsorában zsűrizett, most versenyzőként láthatják a nézők – új szerepköréről a műsor sajtótájékoztatóján mesélt az Indexnek. 

Mit szólt a felkéréshez?

Egyáltalán nem számítottam rá, derült égből villámcsapásként ért a dolog. Először meg is ijedtem egy kicsit a feladattól. Az évek alatt viszont rájöttem, azok az igazi lehetőségek, amelyektől kicsit tart az ember, hiszen ezek azok, amelyek fejlesztenek, és kimozdítanak a komfortzónámból. Egyből el is kezdtem különböző hangjegyzeteket gyártani, hogy kiderüljön, mennyire megy nekem a hangutánzás. Elküldtem a családtagjaimnak is és megmutattam a férjemnek, de mind azt mondták, hogy vágjak bele, mert szerintük szuper leszek a műsorban. Remélem, ez jót jelent. A férjem azzal biztatott, hogy az emberek így megismerhetik a humorosabb oldalamat – szerinte őrült tudok lenni a színpadon.

Követte az eddigi évadokat?

Persze. Emlékszem is, ahogy tiniként a családommal ültem a tévé előtt és vártuk, hogy kezdődjön a műsor. Már akkor is elgondolkodtam azon, hogy én hogyan teljesítenék egy ilyen produkcióban. Gyerekként egyébként is jellemző volt rám, hogy különböző sztárok bőrébe akartam bújni és leutánozni a mozdulataikat, úgyhogy most itt a lehetőség.

A korábbi évadokban voltak kedvencei?

Veréb Tomi nagyon szuper volt, de Tóth Andi is és Szabó Ádám. Bereczki Zolinak pedig kifejezetten jól állt ez a műfaj. És persze Peti (PuskásDallos Peti – A szerk.) volt a kedvencem, ő is szerepelt a műsorban.

Van olyan előadó, akit szívesen alakítana?

Bevallom, engem például a rapelőadók különösen érdekelnek, mondjuk Nicki Minaj vagy Missy Eliott is nagyon szívesen lennék, vagy Will Smith például. De biztos izgalmas lenne mondjuk Dua Lipa bőrébe bújni vagy egy olyasvalakiébe, akinél komfortosan érzem magamat a színpadon. De nagyon vágyom arra is, hogy férfi is lehessek a műsorban. Úgy igazán bizonyítani viszont szerintem akkor lehet, ha kapsz egy olyan feladatot, amit mások szerint nem tudsz megoldani.

Van bármi, amitől tart?

A Sztárban sztár egy olyan műsor, amit csak úgy lehet elvállalni, ha azt mondod, all in. Ha bármilyen feladatot is kapsz, úgy mész neki, hogy oké, ez most nehéz, de a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szorgalommal mindent beleadok és megpróbálom teljesíteni. Szerintem az nem jó, ha van az embernek egy listája arról, amitől tart. Pár évvel ezelőtt lehet, hogy lett volna bennem olyasmi, hogy hiúságból egy hozzám közelebb álló karakter szeretnék lenni, de mostanra ezeket már valahogy elengedtem, és szívesen vagyok bevállalósabb.

Mit szól a többi versenyzőhöz?

Emilio és Zámbó Krisztián vitathatatlanul gondoskodni fog a humorról. Szerintem az is nagy dolog, hogy Stohl András is itt van a versenyzők között, aki egyébként már zsűri is volt ebben a műsorban, és hát rengeteg kiváló színházi előadásban láthattuk. Rá például nagyon-nagyon kíváncsi vagyok. Orsovai Reni, Vavra Bence vagy a Péterffy Lili pedig a fiatal generáció szuper énekesei. De jó, hogy új arcok is vannak, akik szerintem biztos, hogy meglepetéseket fognak okozni. Galambos Dorina régi visszatérő, annak pedig nagyon örülök, hogy Palya Beával egy műsorban szerepelhetek, mert nagyon felnézek rá és kiváló énekesnőnek tartom. Szerintem a versenyzőtársaktól lehet a legtöbbet tanulni, hiszen ugyanabban a helyzetben vagyunk mindannyian. Azt nem tudom, hogy egymás próbáira bemehetünk-e, de a tapasztalatainkról biztos, hogy sokat beszélünk majd.

(Borítókép: Puskás Dallos Bogi. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)