18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vallott a szexre kényszerített nyuszilány: azt hitte, az ördögtől terhes

GettyImages-85820008
2022.02.06. 14:42
A siker és csillogás ellenére nem volt minden maradéktalanul gondtalan a Playboy-villában. Az erotikus magazin atyja, Hugh Hefner halála óta sorra kerülnek elő a botrányosnál botrányosabb ügyek a milliárdosról, aki ellen szexuális szolgáltatás nyújtására való kényszerítés vádja is felmerül a legújabb történetek alapján.

Hiába a csillogó küllem, az óriási ház és a folyton mosolygó szépségek, nem mindenki számára volt maradéktalanul nagyszerű a Playboy-villában élni. A birtokon történt sötét dolgokról – mint ahogyan arról az Index is beszámolt – sorozat is készült már, azonban annak megjelenése óta újabb történetek láttak napvilágot Hefnerről.

A villa korábbi ikerpárja, Karissa és Kristina Shannon ugyan csak két évet töltöttek a luxusvillában, de remek emlékek és élmények gyűjtése helyett poszttraumás stressz és depresszió lett az álomszerű kiruccanás vége. 

A testvérek állítása szerint ugyanis Hefner maga volt az ördög: állandó jelleggel szexorgiáknak tette ki az ott lakó lányokat, akik ha nem akartak neki engedelmeskedni, kábítószerrel és alkohollal bírta rá őket, vagy bezáratta őket a szobájukba, hogy jobb belátásra jussanak.

A már így is elképesztő vádak mellett kiderült, volt olyan is, aki nem úszta meg ennyivel. Az ikerpár egyik tagja, Karissa teherbe esett a 83 éves üzletembertől úgy, hogy ő mindössze 19 éves volt akkor.

„Úgy éreztem, hogy az ördög gyermekével vagyok terhes – nyilatkozta a Sunday Mirrornak Karissa, aki a várandósságát szerette volna titokban tartani. – Senki mással nem voltam együtt abban az időben, így nem lehetett másé a gyerek. Minél előbb meg akartam tőle szabadulni, nem akartam, hogy Hef megtudja. Undorodtam a testemtől, úgy éreztem, mintha egy idegen lenne bennem. Féltem, hogy valaki megtudja, hogy egy 83 éves öregembertől várok gyereket” – így Karissa.

A most 32 éves ikerpár már 2010-ben otthagyta a nyuszis villát, azonban most szeretnének némi igazságot maguknak az akkor elszenvedettekért, így szorongás és trauma okozásáért perre vinnék az ügyet a Playboy ellen.

„Hef úgy tett, mintha a villában mindenki a tulajdona lenne. Ha nem engedelmeskedtünk a kéréseinek, akkor a biztonságiakkal felvitetett minket a szobánkba, és addig nem jöhettünk ki onnan, amíg nem adtuk be a derekunkat.

A sebezhető és befolyásolható fiatal lányokra utazott. A világot ígérte neked, aztán csapdába csalt a házában, amely olyan volt, mint egy aranyból készült börtön

– mesélte Kristina, aki megkönnyebbült, amikor megtudta 2017-ben, hogy Hefner elhunyt. „Az egyik részünk persze kicsit sajnálta a dolgot, de a másik úgy volt vele, hogy több lányt így legalább már nem tud kizsákmányolni és tönkretenni úgy, mint minket. Régen úgy gondoltam, a Playboy egy nagy család, de hamar kiderült, csak egy kultusz.”

Az ikrek 18 évesek voltak, amikor a villába kerültek, szolgálataikért pedig 1000 dollárt, mostani árfolyamon 310 ezer forintnak megfelelő összeget kaptak hetente. A pénzt azért kapták, hogy szerepeljenek a villában forgatott valóságshow-ban, a Girls Next Doorban, azonban ezenfelül bevallásuk szerint állandó szexuális szolgáltatásokat is kellett nyújtaniuk Hefnernek.

Egy ideig ugyan szó sem volt szexről, a testvérek 19. születésnapja után a Playboy-főnök állításuk szerint erős gyógyszert adott nekik, és kábítószerrel is megkínálta őket, ezt követően pedig közösült az ikrekkel.

Ekkor már tudtuk, ő maga az ördög. Sötét lelke van, és a pokolban fog elégni

– értett egyet a rémálomszerű este kapcsán az ikerpár.

A nővérek szerint úgy élt a villában Hefner, mint egy király, és a lányokkal papának szólíttatta magát. Az ikreket a rémálomszerű első éjszaka után rendszeresen kényszerítették, hogy vegyenek részt begyógyszerezve vagy ittasan Hefner orgiáin, ahol volt, hogy hét-nyolc lány is jelen volt egyszerre.

(Borítókép: Kristina Shannon, Karissa Shannon, Hugh Hefner és Crystal Harris (b-j) Hefner 83. születésnapján, 2009. április 4-én Las Vegasban. Fotó: Denise Truscello / WireImage / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport