David Beckham izgatottan készül fia esküvőjére

GettyImages-1134859059
2022.03.15. 14:59
Az exfutballista legidősebb fia, Brooklyn Beckham idén áprilisban köti össze életét színésznő menyasszonyával, Nicola Peltzcel. A büszke édesapa, David Beckham pedig már most a jeles napra készül, amelyre, úgy tűnik, a megfelelő öltönyt is kiválasztotta már.

Ahogy az a legtöbb családban lenni szokott, különös figyelmet szentelnek a legidősebb gyermek esküvőjének. Nincs ez másképp David és Victoria Beckhaméknél sem, hiszen fiuk, Brooklyn heteken belül megházasodik, az esküvőszervezés pedig már javában zajlik.

Ezt jól mutatja, hogy a divatikon, korábbi futballista úgy tűnik, már most megtalálta a megfelelő szerelést a jeles napra, ugyanis apósa, Anthony Adams és édesapja, David Edward Alan Beckham társaságában a hét elején különleges öltönyben mutatta meg magát.

Különleges pillanatokat teremtünk! Az esküvőtervezés folyamatban van, az apák pedig már öltönyben és cipőben!

– írta Instagram-bejegyzéséhez David Beckham.

Az esküvő kulisszatitkaiba a jegyespár már többször is betekintést nyújtott. Korábban kiderült: a szertartás Nicola Peltz felmenői miatt a zsidó hagyományokat fogja követni, így Brooklyn Beckham is kipával a fején sétál majd az oltárhoz. Korábban úgy volt, a menyasszony egy Victoria Beckham által tervezett ruhában mondja ki a boldogító igent, hiába azonban a szakértelem a háznál, végül egy Valentino-dressz lesz a befutó Peltznél – tudta meg a Daily Mail.

Talán emiatt nem lesz sértődés a divattervező ex-Spice Girl és Brooklyn leendő felesége között, főként hogy Nicola Peltz milliárdos üzletember édesapja, Nelson Peltz 27 hálószobás lakóépülettel felszerelt floridai birtokát ajánlotta fel a násznép fogadására. Korábban az is kiderült, hogy Brooklyn Beckham tanúi az öccsei, Romeo és Cruz Beckham lesznek.

Vélhetően a sztáresküvőn több híresség is tiszteletét teszi majd, többek között a fiatalokhoz közel álló Gigi Hadid, Nicole Richie, Gordon Ramsey és felesége is ott lehet a meghívottak listáján.

Ahogyan David és Victoria Beckham anno 1999-ben az OK! magazinnak, úgy Brooklynék is eladták esküvőjük kizárólagos jogait, a jeles napról a Vogue magazin fog beszámolni.

(Borítókép: Brooklyn Beckham és David Beckham. Fotó: Kirsty O’Connor / PA Images / Getty Images)