Először mutatkozott nyilvánosan Oscar-gála-botránya óta Will Smith

2022.04.23. 20:49
Will Smitht szombaton látták az indiai Mumbai városának egyik repülőterén. Ez volt az első alkalom, hogy lencsevégre kapták az Oscar-díj-átadó gála botrányos esete óta.

Nyilvános szereplése az Oscar-díj-átadón azért torkollt katasztrófába – vagyis az énekes Oscar-gálákról tíz évre való kitiltásába –, mert a gálaműsor közben odament a műsorvezető Chris Rockhoz, és arcon ütötte, amiért a komikus viccet csinált a feleségéből, Jada Pinkett Smith színésznőből. 

Viral Bhayani indiai fotós rövid videóklipet tett közzé, amelyen a színész integet és mosolyog a paparazzóknak a mumbai Kalina repülőtéren. A színész fotózkodott is a rajongókkal a repülőtéren. Bhayani elmondta, hogy Smith a város Juhu-negyedében tartózkodik.

A Hindustan Times arról számolt be, hogy a színész a Juhuban található JW Marriott Hotelben szállt meg, és szombaton hagyja el a várost. Smith április 1-jén mondott le tagságáról az Amerikai Filmakadémiánál. Lemondólevelében ezt írta:

Közvetlenül válaszoltam az Akadémia fegyelmi meghallgatásról szóló értesítésére, és teljes mértékben vállalok minden következményt a magatartásomért. A 94. Oscar-díj-átadón tanúsított viselkedésem sokkoló, fájdalmas és megbocsáthatatlan volt.