Konferenciahívásban próbálták megszüntetni a Meghan Markle és az apja közötti viszályt

2022.07.18. 18:06
2018-ban, Harry és Meghan esküvője után Károly herceg arra kérte a menyét, hogy utazzon el Mexikóba, és rendezze ügyeit az édesapjával – derült ki egy újonnan megjelenő könyvből, amelynek az elkészülésében sem a királyi pár, sem a Buckingham-palota nem vett részt.

Tom Bower brit újságíró a Bosszú: Meghan, Harry és a háború a Windsor családban című könyvében részletekbe menően olvashatunk, és beláthatunk az események kulisszatitkai mögé, amelyek a sussexi herceg és hercegné királyi családdal való szakításáig vezettek – írja az Independent.

A könyv azt állítja: a királynő, Károly herceg, Harry herceg és Meghan néhány héttel a pár 2018. májusi esküvője után konferenciahívást folytatott, hogy megpróbálják helyrehozni a Meghan és Thomas Markle között kialakult vitát.

Nem tudna csak odamenni, találkozni vele és befejezni ezt az egészet?

– vetette fel a könyv szerint Károly herceg. Meghan erre azt válaszolta, hogy teljességgel lehetetlen lenne az, hogy Mexikóba utazzon, és négyszemközt beszéljen az apjával, anélkül, hogy a hatalmas médiafelhajtás ne okozna további kellemetlenségeket a királyi családnak.

Meghan és Thomas Markle kapcsolata nem éppen fényes. Az édesapa az esküvőt ugyan csak szívproblémája miatt hagyta ki, de nem ápolnak közeli viszonyt a lányával. Meghan családja már a hercegi esküvőt megelőzően is tettek olyan kijelentéseket, amelyek rossz színben tüntették fel Meghant, és tulajdonképpen ott tettek neki keresztbe, ahol csak lehet. A viszony azóta pedig csak még jobban elmérgesedett.