Véget ért a lamúr, szakított Kim Kardashian és Pete Davidson

2022.08.06. 09:36
A sztárpár 9 hónapig alkotott egy párt, és látszólag egymásban látták az igazi társat, ám most mégis úgy döntöttek, barátok maradnak.

Kim Kardashian és Pete Davidson folyt a csapból is az utóbbi hónapokban, mivel a realitysztár korábbi férje, Kanye West nemigen tudott megbirkózni a gondolattal, hogy volt neje Davidsonnal van együtt. Időről időre próbálták befeketíteni egymást, ám most úgy tűnik, okafogyottá vált a kakaskodás, mivel Kim Kardashian és Pete Davidson kilenc hónap után szakítottak – erősítette meg egy forrás, aki szerint a nagy távolság és az összeegyeztethetetlen időbeosztás vetett véget a kapcsolatnak.

Davidson ugyanis hónapokon át forgatta a Wizards! című filmet Ausztráliában, ahol a Kardashian-lány meg is látogatta őt, ám úgy tűnik, még ennek köszönhetően sem találtak vissza újra egymáshoz. Bennfentesek elmondása szerint a realitysztárt nagyon rosszul érintette a köztük lévő nagy távolság, és rájöttek, jelen helyzetben képtelenek fenntartani egy párkapcsolatot, mivel kevés időt tudnak együtt tölteni. 

Az ügy amiatt is kissé faramuci, mivel Kim Kardashian még mindig nem vált el Kanye Westtől, akivel négy gyermeket (North, Saint, Chicago, Psalm) nevelnek együtt közösen. Bár a celeb már 2021 februárjában benyújtotta a keresetet, az eljárás még mindig folyamatban van, és ezen a héten West ötödik válóperes ügyvédje is visszalépett az ügytől.

Gyűjtötték a párkapcsolatot, mint a bélyeget

Pete Davidson Kim Kardashian mellett más világsztárokkal is egy párt alkotott már a korábbiakban, így nem a realitysztár az első a sorban. A korábbiakban ugyanis együtt volt Carly Aquilino színésznő-humoristával, Cazzie David színésznővel, Ariana Grande énekesnővel, Kate Beckinsale és Margaret Qually színésznőkkel, a modell Kaia Gerberrel és a szintén színésznő Phoebe Dynevorral.

Kardashian esetében sem rövidebb a lista, ő Davidson előtt a következő hírességek oldalán tűnt fel eddig:

  • Damon Thomas
  • Ray J
  • Nick Lachey
  • Nick Cannon
  • Reggie Bush
  • Miles Austin
  • Kris Humphries
  • Kanye West