Egyre valószínűbb Tom Bradyék válása, Gisele Bündchen nem hajlandó találkozni férjével

GettyImages-1147440867
2022.09.10. 06:01
Hiába repült vissza Floridába – az egy, a férjével való veszekedést követően Costa Ricára utazó – Gisele Bündchen, továbbra sem hajlandó találkozni férjével, Tom Bradyvel. A brazil modell azt nehezményezi, hogy az amerikaifutballista korábban ugyan bejelentette visszavonulását, mégis folytatja a sportot, ezért kevés időt tölt a családdal – emiatt válással fenyegette meg.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, elhagyta a család floridai otthonát, Costa Ricára költözött egy férjével való komolyabb nézeteltérést követően Gisele Bündchen. A brazil modell azt nehezményezi, hogy amerikaifutballista párja, Tom Brady mégsem vonult vissza, így továbbra sem foglalkozik eleget a gyerekeikkel, ahogyan azt megígérte többször is.

A párkapcsolati válság során már a válás is felmerült, egyelőre azonban hivatalosan nem mondták ki a felek a szakítást.

Továbbra sem tűnik azonban úgy, hogy a pár esélyt adott volna az elmérgesedett helyzet rendezésének, ugyanis Bündchen annak ellenére, hogy hazautazott Floridába, férjével továbbra sem hajlandó találkozni, csak a gyerekeket látogatta meg, a hírek szerint Miamiban lakik. 

Gisele nem ment vissza Tomhoz. Ugyan valóban visszarepült Floridába, hogy a gyerekeivel legyen, de nem járt közös, tampai otthonukban. Tom még mindig abban reménykedik, hogy sikerül kibékülniük. Gisele már korábban is mondta neki, hogy elhagyja, de eddig mindig kiegyeztek, amikor lenyugodott

– mondta a Page Sixnek a pár közeli barátja.

A bennfentes szerint ugyan valóban egyre valószínűbb a pár válása  – és ebbe az irányba haladnak a történések is –, egyelőre egyik fél sem mondta ki a szakítást. 

Brady apaként és sportolóként is próbál helytállni 

A magánéleti problémákat a gyerekekkel maradt Tom Brady próbálja félretenni, szeretne jó apaként helytállni otthon és mint vezéregyéniség teljesíteni a futballpályán is. 

Nem hagyhatod figyelmen kívül a magánéletedet, még akkor sem, ha kezdődik a szezon. Amellett hogy már a 23. évemet kezdem meg a ligában, van egy gólyám a középiskolában, aki szintén futballozik. Van egy 12 éves fiam és egy 9 éves kislányom, akik szintén élik az életüket, emellett pedig ott vannak a szüleim is

– ecsetelte a 45 éves amerikai futballista, aki szerint nagyon nehéz a karrier mellett teljesértékű életet élni gyerekeivel, a 15 éves Jackkel, a 12 éves Benjaminnal és a 9 éves Viviannel – mindezt úgy, hogy a szurkolókat és a csapatát, a Tampa Bay Buccaneerst sem hagyja cserben.

A hétszeres Super Bowl-győztes irányító februárban jelentette be, hogy visszavonul az NFL-ből, azonban mindössze egy hónappal ezt követően mégis úgy döntött, folytatja a játékot.

Úgy éreztem, hogy maradt ebben az egészben még egy kicsi, ezért adtam neki még egy esélyt. Tartozom ezzel a csapattársaimnak, a nagyszerű edzőinknek és az egész ligának

– vélekedett akkor.

Döntését talán már kicsit bánhatja, ugyanis felesége, a brazil Gisele Bündchen nem fogadta átütő lelkesedéssel a visszatérést, a modell korábban többször is nehezményezte, hogy a sport miatt kevés időt tölt a családdal Brady.

A 42 éves modell és a sportoló ezen vitatkozott össze legutóbb annyira, hogy Bündchen válással fenyegetőzött, majd Costa Ricára repült. Úgy tűnik azonban, hazaérkezését követően sem enyhült meg a szíve, a barátok mégis bíznak benne, hogy ezúttal is képesek lesznek majd megbeszélni a problémákat a felek. 

(Borítókép: Tom Brady és Gisele Bündchen 2019. május 6-án New Yorkban. Fotó:  Theo Wargo/WireImage)