A hatgyerekes Madonna kínlódik az anyasággal

GettyImages-496556120
2023.01.19. 16:08
Az anyaság nehézségeiről beszélt kendőzetlen őszinteséggel a 64 éves énekesnő Madonna. A hatgyermekes édesanya igyekszik mindenben helytállni, azonban úgy érzi, a gyereknevelés műalkotás, amihez se kézikönyv, se pihenés nem jár.

Köztudott, hogy anyának lenni nem egyszerű, pláne akkor nem, ha nemcsak egy vagy két gyerekért, hanem hatért felel az ember. 

Nem csoda, hogy a hatgyermekes énekesnő, a már 64 éves Madonna sem birkózik meg egykönnyen az anyai teendőkkel, és meglehetősen kínlódik ebben a szerepben. 

Ugyan az énekesnő már valóban nem fiatal, a mai napig azt érzi, bizonytalan abban, hogy jól el tudja-e látni a feladatát. 

Ma még mindig azzal küzdök, hogy megértsem, hogyan legyek anya, és hogyan végezzem jól a feladataimat. Ez a legnehezebb csata. Bárki is vagy, a gyerekvállalás és -nevelés műalkotás. Senki sem ad neked hozzá kézikönyvet. Tanulni kell a hibákból, ez egy nagyon sok időt igénylő szakma. Ez pedig kimerítő, mert nincs pihenés

– mondta az énekesnő.

Madonnának hat gyermeke van, a 26 éves Lourdes Leon, akinek édesapja Carlos Leon, a 21 éves Rocco Ritchie és a 17 éves David Ritchie, akiknek édesapjuk Guy Ritchie, a 16 éves Chifundo és a 10 éves ikrek, Estere és Stella. 

Az énekesnő az elmúlt időben extrán megszerkesztett fotóival, meztelenkedésével és extravagáns öltözékével hívta fel magára a figyelmet, a felszín mögött azonban elmondása szerint korántsem minden ennyire csillogó.

Anyaként sok nehézséggel küzd, gyerekeire azonban sosem szerette volna ráerőltetni, hogy kövessék a pályán. 

Sosem buzdítottam a lányomat, Lolát, hogy zenéljen, vagy a fiamat, Roccót, hogy fessen. De mindig kitettem őket a művészetnek, a zenének, és örülök, hogy megtalálták a módját, hogy kifejezzék magukat. Tisztelem és csodálom őket és azt, amit csinálnak

– tette hozzá Madonna.

Az énekesnőnek idén sem lesz sokkal több idő a gyerekeire, ugyanis a napokban jelentette be, hogy világ körüli turnéra indul, amely 2023 nyarán veszi kezdetét, és az amerikai nagyvárosok mellett több európai országba is ellátogat.

A 64 éves MadonnaThe Celebration Tour nevű turnéjával negyvenéves zenei pályafutását ünnepli meg.

(Borítókép: Madonna 2015. november 10-én. Fotó: Stefan Hoederath / Redferns)