Nagy Feró őszinte vallomása: így vesztette el a hallását

2023.06.02. 18:31
Nagy Feró áprilisban elveszítette a hallását. A zenész most elárulta, hogy még hallókészüléket is beszerzett a történtek után. Azóta már újra hall rendesen. A Mokkában őszintén vallott arról, milyen volt számára az elmúlt időszak.

Mint arról korábban beszámoltunk, Nagy Ferónak egy áprilisi napon nagyon rosszul indult a reggel: éppen a Mokka műsorában kellett válaszolnia néhány, Ferenc pápa Magyarországra látogatásával kapcsolatban feltett kérdésre, de nem sokat hallott a neki intézett kérdésekből. Ahogy az adásban kifejtette: aznap reggelre lett süket, és csak a bal fülével hall valamennyire.

Pár hét elteltével azonban visszajött a hallása, miután egyik reggel a szokásos módon használta az orvosa által felírt orrcseppet. Úgy érezte, mintha pattant volna egyet a füle, majd újra jól hallott.

A TV2 Mokka című műsorában most a zenész elmondta, miken ment keresztül az elmúlt időszakban. „Valamilyen füljárati hurutom, vagy nem tudom, mi volt. Elmentem a fülészhez, ott van egy nagyon jó szerkezet, azt ajánlom mindenkinek. Azt így bedugják az orrodba, valamivel befújnak, az egész fejed megremeg tőle, és az egyik füleddel elkezdesz egy kicsit hallani. Úgyhogy ezt csinálták, de kaptam egy csomó gyógyszert meg mindenféle cseppeket” – fogalmazott. 

Azt is elmondta, hogy a Petőfi Zenei Tanács ülésén úgy vett részt, hogy semmit nem hallott.

Mikor rám néztek, és nevettek, akkor gondoltam, valami vicc lehetett rólam. Később kiderült, hogy így is volt

– árulta el az énekes, hozzátéve, hogy ijesztő volt számára, hogy még a közértben sem hallott rendesen. A zenei karrierje miatt is aggódott, emiatt még hallókészüléket is csináltatott. Ezt két napig használta, így már tudott kommunikálni a barátaival. A műsorban azt mondta:

Nagyon jó volt, hogy kimentem a kocsmába a haverokhoz, beraktam, és beszélgettünk nyugodtan. »Mi van, nem vagy süket?« »Dehogynem, itt van a fülemben a segítség!«