A Terminátor-filmek sztárja is csatlakozik a Stranger Things ötödik évadához

2023.06.19. 06:28
Bár a pontos részletek még nem ismertek, a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy a Terminátor-filmek színésznője, Linda Hamilton is feltűnik a csatorna sikersorozata, a Stranger Things befejező évadában.

Ha már a Stranger Things az 1980-as évek világát idézi, Linda Hamilton, a korszak ikonikus színésznője pont megfelelő választás lehet egy nagy csavarra a sorozat ötödik és egyben befejező évadához. Akinek első nem ugrana be, a színésznő az 1980-as évek klasszikusában, a Terminátorban alakította Sarah Connort, az ellenállás leendő vezetőjének anyját, akinek kivégzésére küldték vissza a múltba a nagy és csúnya Arnold Schwarzeneggert.

Tudjuk, de mégse

A Variety beszámolója szerint a Netflix a saját gyártású műsorai köré épített találkozó, a Tudum keretein belül jelentette be a hírt, amit egy Twitter-poszt is követett gyorsan. Persze a részvételen túl semmit sem tudunk Hamilton szerepköréről, ahogy azt a streamingóriástól már megszokhattuk.

Ennek ellenére az ötödik évadról sem tudni sok mindent, azon kívül, hogy lesz, és valószínűleg az utolsó. Annyi biztos, hogy jelenleg a gyártási munkálatok is szünetelnek, mivel az amerikai forgatókönyvírók sztrájkja továbbra sem állt le, amely többek között épp a Netflixet nevezte meg főkolomposként a kialakult helyzet miatt.

Linda Hamilton Sarah Connorként a Terminátor filmekben háromszor is feltűnt, egyszer 1984-ben, egyszer 1991-ben és legutóbb 2019-ben. A franchise-on kívül olyan alkotásokban szerepelt még, mint A kukorica gyermekei, vagy A szépség és a szörnyeteg című fantasysorozat az 1980-as évek végén.

A Stranger Things alkotóitól nem idegen, hogy az 1980-as és 1990-es évek híres színészeit keressék fel a brand erősítéséhez. Ezáltal Hamilton olyan művészek mellé csatlakozik most, mint Winona Ryder az Ollókezű Edward, Matthew Modine a Madárka, Sean Astin a Kincsvadászok, Paul Reiser a Beverly Hills-i zsaru, Cary Elwes a Twister és Robert Englund a Rémálom az Elm utcában színésze.