Saját magát pofozta meg Britney Spears

2023.07.08. 07:38
A Las Vegas-i rendőrség közlése szerint Britney Spears saját magát ütötte arcon, amikor megpróbált néhány szót váltani Victor Wembanyama kosárlabda-játékossal egy szálloda éttermében. Az énekesnő ugyan feljelentést tett, de az NBA-sztár biztonsági őre ellen nem emeltek vádat.

Mint arról már beszámoltunkBritney Spears feljelentést tett a rendőrségen, miután azt állította, hogy az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) sztárjának, Victor Wembanyama biztonsági csapatának egyik tagja megütötte őt.

A BBC birtokába jutott a nyomozást összefoglaló rendőrségi jelentés, amely így szól:

A nyomozók átnézték az eseményről készült biztonsági felvételeket, amelyeken látható, hogy Britney Spears meg akarja kocogtatni a kosárlabdázó vállát. Amikor megérintette Wembanyamat, a biztonsági őr anélkül, hogy odanézett volna, ellökte Spears kezét, aminek következtében az énekesnő saját magát ütötte arcon.

A Las Vegas-i rendőrség is megerősítette, hogy befejezték a nyomozást az Aria Hotelben történt állítólagos bántalmazás ügyében.

Az énekesnő korábban úgy mesélte a történetet, hogy egy szálloda éttermében próbált meg odamenni Victor Wembanyamahoz, hogy gratuláljon a sikereihez.

Mint írta, nagy volt a hangzavar, ezért amikor a játékos mögé érkezett, megkocogtatta a vállát, hogy felhívja magára a figyelmet, a biztonsági embere pedig ezután arcon ütötte, ami miatt majdnem elesett, a szemüvegét pedig leverte.  Természetesen az NBA-sztár biztonsági őre ellen nem emeltek vádat.

Az esetről készült felvételeket a TMZ megosztotta YouTube-csatornáján, amelyet alább tud megtekinteni: